Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezekkel az arányokkal tényleg...

Ezekkel az arányokkal tényleg nagyon ciki vagyok, mit tegyek, hogy szebb legyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék jól kinézni, hogy tetszek a páromnak és ne szégyenkezzen velem, ha közösségbe megyünk, hogy milyen csúnya lányt talált magának.

Anyukámon kívül még soha senki nem mondta nekem, hogy szép vagyok (ő meg elfogult :D) Párom se szokta mondani, hogy szép lennék, ha megkérdezem azt mondja, hogy nem a kinézet számít... a párom anyukája is mindenkit megdicsér, de engem soha... Pedig egyébként jóban vagyunk, szoktunk együtt nyaralni és nagyon hasonlít az ízlésünk lakásdekoráció terén. Egy időben együtt jártunk tornázni is, de akkor sem dicsért meg soha. Tudom, hogy nem tetszik neki a kinézetem csak azért nem mondja, mert nem akar megbántani. Jó, igazuk van, hogy nem hazudják azt, hogy szép vagyok, amikor nem vagyok az, de attól még fáj ez az egész :(

Mit tudnék tenni, hogy jobban nézzek ki?

75AA melltartót hordok. Derék 57centi, csípő 80centi, fenék 85centi. bmi 16.6. és közepesen magas vagyok 162cm. Nem vagyok izmos, de szoktam súlyzózni és kardiózni, hogy formában tartsam magamat. Az evésre nem figyelek oda, csak annyira, hogy nagyok sok vizet iszom. A gyorskajákat nem szeretem, pizzát, tésztát, hamburgert ilyesmit soha nem eszek. Viszont csokit elég gyakran, nem tudom miért, olyan jólesik...

Az arcom nagyon gáz, de azzal nem tudok mit kezdeni, (tunyacsáp orr, szemüveg, néha pattanásom is van, általában mikor megjön a havim, és lapos a hajam) sminkelem magam és beállítom a hajamat, hogy jobban nézzek ki, meg kellemes, enyhe illatú testápolót, dezodort használok. (Erős parfümöket nem.) Az illatomat meg szokták dicsérni, de mást nem :(

Jó minőségű, patikai krémeket használok az arcomra, hogy szép legyen a bőröm (bőrgyógyász írta fel, mert régebben acnes voltam...)

A ruhastílusomat még nem találtam meg. Lehet ez a baj? Az élénk színeket szeretem, mert világos a bőröm és az élénk színek kicsit feldobnak. Meg a virágmintás ruhákat is szeretem. De mégis úgy érzem, hogy valahogy nem passzolnak össze a ruhadarabjaim, olyan dagadék vagyok mindenben, pedig elvileg nem vagyok kövér, mégis dagadtnak tűnök a ruháimban. Nem tudom ezt miért lehet.

Mivel tudnám feldobni magam? Hogy szép legyek és tetszek a páromnak, meg büszke legyen rá, hogy szép párja van?

2019. szept. 10. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Szerintem sokat segítene, ha először is megtalálnád a színtípusodat. És ez már kiemelné a szépségedet egész jól.+tökéletesen megválasztott szemüveg. És szedj fel egy jópár kilót mert a bmi-d talán már az anorexiát közelíti. Akkor szépen formásodnál is:) találd meg a tökéletes hajszínt/stílust. Most hirtelen ennyi,remélem azért segítettem:)
2019. szept. 10. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Ne görcsölj ezen ennyire. Van barátod, úgyhogy biztosan vonzó vagy számára.
2019. szept. 10. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is meg van csináltatva az orrom, azon könnyen segíthetsz. A szemüveg jól áll? Szerintem öltöztet, ha megfelelő keretet választasz. Optikában segítenek szívesen keretet választani. Ha nem, akkor kontaktlencse. Kb nem láttam olyan embert, akinek nem állt volna a szemüveg, ha jó a keret. Ha jól kajálsz, akkor eltűnnek a pattanások. A cicid ha nem tetszik akkor tudod a megoldást :) nekem is szilikon. Hány éves vagy amúgy?

MAC-ben van sminktanáscadás, kisminkelnek.. az arcod egyik részét a sminkes, a másik felét te. :) Én is szoktam járni. Jó fodrász, jó frizura.

Ruhában nézegesd a boltoknak a holnapját, ott vannak kész szettek. Legegyszerűbb, ha bemész pl. a Bershkába és megmutatod a képet, amin az összeállítás van, segítenek.

26N

2019. szept. 10. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Táplálkozás helyrehozása! Bő folyadék (akkor vagy rendben ha áttetsző, mint a víz, vitamin alatt pedig szó szerint aranysárga)

BMI kàosz.

S az úgy, hogy formásítasz?

Rajtam 10kilót dobott csak a biciklizés lábizomzatban.

A sok kencefice se jó a bőrnek.

160cm vagyok, s bóknak kaptam is "látom minden a helyén van"

Az irigyeknek pedig fogalmuk nincs arról, mi minden eredménye az ami.

Kezdetben egy egészséges BMI normát érd el.

Apránként akarj változtatni úgy, hogy bele épüljön a mindennapi szokásaidba.

Ha valaki egyszerre akar sok mindent abból csak káosz és eredménytelen kudarcba fullad.

De azt is meggondolnám: olyan mellett akarnék-e lenni, aki érezteti "titkolva" hogy nem vagy szép még számára se...

Ilyen embernek nem tennék a kedvére!

2019. szept. 11. 00:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek adtam zöld kezet :)

Ha lenne rá pénzem biztosan megcsináltatnám az orromat, szerintem lehet dobna kicsit az önbizalmamon. :) Nagyon fáj az orrműtét egyébként? Mellműtéten még nem gondolkoztam eddig, de most belegondoltam, hogy talán ez a baj. Biztos tesz az is a csúnyaság oldalára, hogy kicsi :(

A szemüvegem nagyon rosszul áll, de nem tudom milyen állna jól nekem? Én szögletesnek látom a fejemet, mert erős az állam, de mások szerint "golyófejű" vagyok :( Azt honnét lehet megtudni, hogy mi állna nekem jól? Nekem nem segítettek az optikában, nem mondtak semmit, csak kitették a választékot :-o Vastag keretes van most nekem, mert még régebben csináltattam, amikor az volt a divat. De sose állt nekem jól. :( Honnét tudjam meg, milyet csináltassak legközelebb? :)

Szerintem dagi vagyok, eléggé félek attól, hogy hízzak és több legyen a bmim. Szerintetek tényleg jobb csaj lennék, ha híznék? :-o

#1, inkább sárgás a bőröm, mint pirosas, de nagyon fehér. Régebben jártam szoliba, de csak leégtem, nem barnultam és kiderült, hogy napallergiám van ráadásul. A szemem sárzöld, a hajam ombrés szőkés az alja a teteje barnás. De szerintem rossz ötlet volt befesteni, mert sápaszt.

A sminkeléssel azt hiszem nincs baj, azt meg szokták dicsérni, hogy szép a sminkem, szokták mondani, hogy jól bánok a színekkel meg ilyesmi :) Csak rám nem mondták még, soha. :(

Jártam kozmetikushoz is, és ott is kaptam tanácsokat amit próbálok alkalmazni :)

2019. szept. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!