Élőben legyek szebb mint képen?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és a facebook profilképemen szebb vagyok mint élőbe és nem merek írni lányoknak mert ha találkoznánk akkor meglepődne hogy csúnyább vagyok.De ha olyan képet tennék fel ahol csúnyább vagyok akkor meg azon lepődne meg hogy mennyivel szebb vagyok mint képen.2021. jún. 25. 21:29
1/3 anonim válasza:
Jobb egy pozitív csalódás ( azt hiszi csúnya vagy de mégsem) mint egy negatív.
2/3 anonim válasza:
Jobb az ha személyesen nézel ki jobban mivel inkább az számít. Jobb kellemesen csalódni személyes találkozásoknál, mint alkotni egy pozitív képet valakiről egy kép alapján és csalódni egy jó nagyot én jártam már így.
3/3 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy esetleg olyan képet tegyél fel, ami reálisan mutat be...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!