Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az h valaki fénylépe...

Miért van az h valaki fénylépen szép, élőben meg nem annyira, valaki meg rondább képen, élőben szebb?

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki szebb képen annak jó a fényképezőgépe :c én a 2. típusba tartozok sajna ><
2012. aug. 21. 23:42
 2/10 A kérdező kommentje:
én is :(, pl.: képemet meglátják mondják h ez nem szép, semmi egyedi nincs benne, élőben meg h szép arcom van. Hát elfogadom, jobb mint ha fordítottja lenne:)
2012. aug. 21. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden szögből gáz vagyok,mind1 is,hogy géppel vagy a valóság:D
2012. aug. 21. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:
én meg azt bírom h valaki csinál magáról csomó képet, mert fényképen jól néz ki, odáig vannak érte, élőben meglátom, nem mondom h csúnya, de nem egy annyira szépség :D
2012. aug. 21. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, általában ez úgy van, hogy szép a lány arca és azzal híres lesz, de nem egy ducibb bnőm esett abba a csapdába, hogy amikor randizni mentek egy pasival undorodott tőle mert ducibb. :/
2012. aug. 21. 23:52
 6/10 A kérdező kommentje:
hát igen olyan is van :/, jó de valamikor pasi is jobban néz ki fényképen mint élőben :/
2012. aug. 21. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 23:52

1. Azért 10 esetből 9x lehet az arcból következtetni a testre.

2. Én se vagyok vékony, 65-70 kg.

De mikor társkereső oldalakra regisztráltam. De soha eszembe nem jutott, hogy ne tegyek ki teljes alakos képet magamról, úgy voltam vele, ha tetszem, akkor így is tetszem, ha meg nem, akkor fölösleges trükközni...

Az alkatom miatt így még nem okoztam csalódást. Más dologgal viszont előfordult (képen miniszoknya, kivágott blúz, magassarkú volt rajtam. Randi: Épp nem volt jó napom, sportcipő, baseball sapka, "izomtrikó", hosszú nadrág, lánc. Srác őszintén megmondta, neki ez így nem jön be...)

Egyébként én is fényképen jobb vagyok, mint élőben. Nem azt mondom, hogy szebb, csak rendezettebb, összeszedettebb. Ha valamire rákészülsz, jobban teljesítesz (általában), mint spontán...

2012. aug. 22. 00:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon gáz vagyok képeken, de szerencsére élőben nem. Sőt, azokon a képeken vagyok a leggázabb, amik "beállítottak" vagy tudom, hogy fényképeznek, mintha nem is én lennék rajtuk. Ballagási képeimen sem ismertek meg egy csomóan. :D Viszont, azok a képek amikről nem tudom, hogy "huh, most fényképeznek", na azok egész jól szoktak sikerülni.
2012. aug. 22. 11:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem leginkább a vakus képeim borzalmasak, de állítólag fényben szebbnek tűnik az arc, nekem nem. Ballagási képem nekem is borzalmas :D
2012. aug. 22. 16:39
 10/10 Kriszti8 ***** válasza:
47%
amm akik szépek a képeken azoknak a 99.9999%szarrá szerkesztik szóval ez ezért is lehet.
2012. aug. 28. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!