Miért van az h valaki fénylépen szép, élőben meg nem annyira, valaki meg rondább képen, élőben szebb?
tegnap 23:52
1. Azért 10 esetből 9x lehet az arcból következtetni a testre.
2. Én se vagyok vékony, 65-70 kg.
De mikor társkereső oldalakra regisztráltam. De soha eszembe nem jutott, hogy ne tegyek ki teljes alakos képet magamról, úgy voltam vele, ha tetszem, akkor így is tetszem, ha meg nem, akkor fölösleges trükközni...
Az alkatom miatt így még nem okoztam csalódást. Más dologgal viszont előfordult (képen miniszoknya, kivágott blúz, magassarkú volt rajtam. Randi: Épp nem volt jó napom, sportcipő, baseball sapka, "izomtrikó", hosszú nadrág, lánc. Srác őszintén megmondta, neki ez így nem jön be...)
Egyébként én is fényképen jobb vagyok, mint élőben. Nem azt mondom, hogy szebb, csak rendezettebb, összeszedettebb. Ha valamire rákészülsz, jobban teljesítesz (általában), mint spontán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!