Mi a véleményetek a kinézetemről? Min változtassak? Hogy legyek igényesebb és szebb? 17L
smink általában: műszempilla, magamnak szedem a szemöldököm, de egészen jó, és tusvonal. Plusz néha egy halványabb matt rúzs.
178cm, barna bőr, barna szem, picit kerekebb a fejem, de az egyenes hajam ezt eltakarja ha kiengedve van, ami egyéként kb. vállig ér, és fekete, általában newyorkerből, kínaikból, turikból vásárolok, nincs stílusom, ami a méretem és jól áll megveszem. Se műköröm, se tetkó, se piercing, vékony vagyok, és eléggé lapos. A hajam a sok festéstöl tönkre ment, ezért vágtuk le vállig. Most növesztem. Mi a véleményetek így ezek alapján a kinézetemről?
A leírás alapján teljesen normális, átlagos lány vagy, nincs semmi baj a kinézeteddel.
A műköröm, piercing, tetkó hiánya pedig abszolút pozitív! 🙂
Ha nőiesebb szeretnél lenni picit, akkor a hajaddal is variálhatsz, frizurákat csinálhatsz majd ha megnő jobban. Ruházkodással kapcsolatban annyi a tanácsom, hogy ne csak basic darabokat vegyél, ne csak sima pólód legyen, vegyél pár nőiesebb darabot is. A márka mindegy szerintem.
Műszempilla visszataszító egy nőn.
-egy férfi.
Műszempilla ne,esetleg kicsit öltözz nőiesebben,csajosabban,növezd meg a hajad. A magasságodhoz és a lapossághoz jobban állna:) hány kg vagy?
Amúgy lány vagyok,én is new yorker vagy h&m ből öltözök,de picit átalakítom itthon a ruhákat a stílusomnak megfelelően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!