Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Besokaltam a youtubeon magukat...

Besokaltam a youtubeon magukat sminkelő férfiaktól? (!)

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és gyakran nézek illetve néznék sminkes és szépségápolást bemutató videókat. Az utóbbi pár évben már csak ritkán teszem ezt, mert egyre gyakrabban találom szembe magam transz férfiak sminkes videóival. Nőként mondom botrányos! Értem én, hogy le akarják utánozni a nőket, de be kellene látni, hogy nem megy nekik. A férfiak arcbőre, arccsontja teljesen más, mint egy nőé, emiatt a végeredmény is irreális. Ráadásul olyan sminkeket tesznek fel magukra, amikben egy nő sem mutatkozna. Felmerül bennem a kérdés, hogy ezeknek a transz férfiaknak mégis milyen irreális elképzelésük van a nőkről, és miért is jó ezt megmutatni az egész világnak a youtubeon?
2022. júl. 16. 21:29
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
28%
Ha ennyire zavar akkor minek nézed
2022. júl. 22. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!