Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Besokaltam a szüleimtől, mit...

Besokaltam a szüleimtől, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most előjött a sok szemétség, amit az évek alatt csináltak.

22 évesen úgy kezelnek, olyan szigorúan fognak, mint egy kisgyereket, aki 14 sincs. Napi szinten aláznak, kutakodnak, tiltanak.

Orvosira járok, nem lehet rám panasz sem. Arról nem beszélve, hogy minden, amit csak egy szülő megtehet a gyereke ellen, vagy amitől féltem, ők megtették.

Ezért akartam már 12 évesen is lelépni otthonról és el is határoztam, de ők közbeszóltak.

Szerintem náluk szigorúbb szülő nincs, de a beteges és pszichopata viselkedésre nincs magyarázat. Bármit rám kényszerítenek és jobb, ha engedelmeskedsz, ha meg akarod tartani az arcod jelenlegi állapotát.

2018. okt. 5. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy megoldás van, költözés, munka és munka mellett tanulni, sokan megtették már sikeresen.
2018. okt. 5. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen első, de orvosi mellett nem fog tudni annyit dolgozni, amennyi minden költségét fedezi, ha elköltözik.
2018. okt. 5. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Továbbra sem az orvosira kéne járnod, hanem bevonulni egy bentlakásos elmegyógyintézetbe, mivel paranoid skizofrén vagy. Ezért írod ki naponta hogy szigorúan fognak, és betegen is beküldenek egyetemre a parkolóból leskelődve, amikor nincs is tanítás.
2018. okt. 5. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom lehet-e levelezőn befejezni.Ha igen, akkor megoldàs: költözés, munkahely.
2018. okt. 5. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Az orvosin NINCS levelező.
2018. okt. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!