Besokaltam a youtubeon magukat sminkelő férfiaktól? (!)
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és gyakran nézek illetve néznék sminkes és szépségápolást bemutató videókat. Az utóbbi pár évben már csak ritkán teszem ezt, mert egyre gyakrabban találom szembe magam transz férfiak sminkes videóival. Nőként mondom botrányos! Értem én, hogy le akarják utánozni a nőket, de be kellene látni, hogy nem megy nekik. A férfiak arcbőre, arccsontja teljesen más, mint egy nőé, emiatt a végeredmény is irreális. Ráadásul olyan sminkeket tesznek fel magukra, amikben egy nő sem mutatkozna. Felmerül bennem a kérdés, hogy ezeknek a transz férfiaknak mégis milyen irreális elképzelésük van a nőkről, és miért is jó ezt megmutatni az egész világnak a youtubeon?
Nem valami paródia videókat láttál? Nekem mondjuk egyáltalán nem dob fel ilyeneket a youtube. Egyébként például a tévés műsorvezetőket, színészeket, zenészeket is sminkelnek, minimum annyira, hogy ne csillogjon az arcbőrük.
2022. júl. 16. 21:33
4/31 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem normális emberek. A probléma az, hogy ők csinálhatják gond nélkül, míg másokat letiltanak csak mert a fősodortól eltérő politikai nézeteik vannak.
2022. júl. 16. 21:37
5/31 A kérdező kommentje:
Felőlem akarjanak nőnek kinézni, de amilyen végerményt produkálnak, annak köze sincs a nőkhöz. Kb kétszer néztem meg egy transz férfi sminkes videóit. A fejemet fogam: kb 40 percig pepecselt a sminkeléssel, mintha a nők is ezt 40 percig tennék, kb lajhár módján, miliméterenként haladva az arcon. Az arccsontot egy férfinek ha nőnek akar kinézni, eleve halványítani kell, erre puff, kb 3 kiló pirosítót felrakott az arccsontjára, teht mégjobban hangsúlyozva a férfias arcszerkezetet. Miért nem látják be legalább azt, hogy egy férfi arcot egyszerűen nem lehet női arcsterkezetté varázsolni 3 kiló vakolattal sem.
2022. júl. 16. 21:37
6/31 anonim válasza:
" mintha a nők is ezt 40 percig tennék"
Ismerek ilyen nőt. :-D
2022. júl. 16. 21:38
7/31 anonim válasza:
#5 Ha ennyire zavar, akkor a hozzászólásokban segíthetsz neki, írd le neki a tanácsaidat, ötleteidet a sminkeléssel kapcsolatban. Videókat nem csak 100%-ban tökéletes emberek tölthetnek fel, hanem bárki, aki szeretne valamilyen tartalmat megosztani a nézőkkel.
Ha meg egyáltalán nem érdekel a téma, ne nézz ilyen videókat és kész. Nekem a youtube százával dobál olyan videókat amik nem érdekelnek, és tudod mit csinálok velük? Most kapaszkodj: átgörgetek rajtuk
2022. júl. 16. 21:42
8/31 A kérdező kommentje:
Nem az a gond hogy nőknek akarnak kinézni sminkileg, hanem az, hogy az alap dolgot nem akarják belátni, ez pedig az arcszerkezet, és az arcbőr. Egy smink alapozó tesztet szerettem volna megnézni, erre hopp transz férfi is bemutatja. Jól van, ne legyek előitéletes alapon megnéztem. Nem kellett volna.
2022. júl. 16. 21:43
9/31 A kérdező kommentje:
8-as hogyne zavarna? Ez kb olyan, mintha én nőként a lábaim közé csapnék egy uborkát, és férfi lettem.
Milyen tanácsokat? Egy transz férfinek, akiknek az sincs meg, hogyha már sminkelnek akkor az állukat, az arccsontjukat nem kiemelni kell, hanem ellenkezőleg? Értsd meg, hogy amig ilyen alapokkal nincsenek tisztában (ez pedig sima biológia, amit nehogy ne tudjon valaki!) addig szerinted milyen látványt nyújtanak? S tudod NEKIK az a nő amut végeredményben maguknak csinálnak. Na ez a nem mindegy.
2022. júl. 16. 21:48
10/31 anonim válasza:
"Ez kb olyan, mintha én nőként a lábaim közé csapnék egy uborkát, és férfi lettem."
Felőlem csinálhatnád, nem tudom ezzel pl. mi bajod van. Transz férfiak is vannak, akik meg férfi ruhát vesznek fel és szakállat növesztenek, pedig nőies csontozatuk van. Na bumm. Nem nézem őket sem, meg a másik nemet sem és boldog vagyok nélkülük, nem tudom te miért erőlteted magadra. Ha tudod hogy nem tetszik, ne kattints rá, ne kínozd magad :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!