Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Besokaltam a youtubeon magukat...

Besokaltam a youtubeon magukat sminkelő férfiaktól? (!)

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és gyakran nézek illetve néznék sminkes és szépségápolást bemutató videókat. Az utóbbi pár évben már csak ritkán teszem ezt, mert egyre gyakrabban találom szembe magam transz férfiak sminkes videóival. Nőként mondom botrányos! Értem én, hogy le akarják utánozni a nőket, de be kellene látni, hogy nem megy nekik. A férfiak arcbőre, arccsontja teljesen más, mint egy nőé, emiatt a végeredmény is irreális. Ráadásul olyan sminkeket tesznek fel magukra, amikben egy nő sem mutatkozna. Felmerül bennem a kérdés, hogy ezeknek a transz férfiaknak mégis milyen irreális elképzelésük van a nőkről, és miért is jó ezt megmutatni az egész világnak a youtubeon?
2022. júl. 16. 21:29
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

11: Ne kattints rá... ezt a demagóg dumát, látom ez a max.

A youtube le sem tilthatják az ilyeneket, mert ugye Love is love, Lmbtq...

2022. júl. 16. 22:10
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
Arról nem hallottál még, hogy amelyik videó nem tetszik, azt a második pillanatban becsukod és nem nézed meg? Olyasmiról panaszkodsz, ami teljes egészében rajtad múlik. Elindítod a videót, 1 pm után látod, hogy mi van benne, a 2. másodpercben becsukod, és keresel egy másikat. Ne csinálj már magadból mártírt, mert olyan videókat nézel, amik nem tetszenek. Én sem szeretek egy csomó videót, de eszembe nem jutna amiatt panaszkodni, hogy valaki feltöltötte.
2022. júl. 16. 22:14
 13/31 anonim ***** válasza:
28%
Jelentsd a videóikat!
2022. júl. 16. 22:14
 14/31 A kérdező kommentje:

Ezt azért "javaslom" 1 óra 15 perc utántól... ("női" mellek felrakása... ez is pl miért is való a youtubera?)

[link]

2022. júl. 16. 22:19
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

#14 Nem tilos sminkelős videókat feltölteni, szóval hiába jelenti. Ha csak olyan videók lehetnének fent, ami 2 milliárd embernek egyaránt megfelelne, akkor eléggé üres egy platform lenne :D

A megoldás az, hogy nem nézel olyan videókat, amik nem tetszenek. Ez azért nem olyan bonyolult. Még azt is ki tudod kapcsolni, hogy a főoldalon ajánljon egy csatornát, ha esetleg nem tetszik az a fajta tartalom.

2022. júl. 16. 22:20
 16/31 anonim ***** válasza:
2%

16.-ra.

Nem a smink miatt, hanem pl. más videójának felhasználása, szexuális tartalom,...

2022. júl. 16. 22:22
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

"ez is pl miért is való a youtubera?"

Miért, most ezzel megint mi a probléma? Nincs benne semmi kifogásolható, normális ismeretterjesztő tartalom. Ruhapróbálós videóból is van fent több ezer, ezekkel az ég világon semmi probléma nincs. Amelyik videó többet mutat, azt a youtube automatikusan beteszi 18+ kategóriába és kiskorú nem nézheti meg, szóval emiatt nem kell aggódnod. Egyébként nem látok ebben sem semmi kivetnivalót. Megint csak azt tudom ajánlani, hogy ne nézz ilyesmit, ha nem tetszik :)

2022. júl. 16. 22:24
 18/31 A kérdező kommentje:
18 már ne haragudj de iszonyat demagóg vagy! Tinik, gyerekek is nézhetnek ilyeneket, mert nem korhatáros csatornák! Ha szerinted az okés, hogy ilyen képet alakítanak ki a nőkről ezek a férfiak (ami a született nőkre nézve megalázó, mert ezek a ffak qrváknak sminkelik magukat és annak is öltöznek be) akkor nyilván neked és nekem, teljesen más az értékrendünk!
2022. júl. 16. 22:27
 19/31 anonim ***** válasza:
18%
18# jajj ne hülyéskedj már...
2022. júl. 16. 22:28
 20/31 anonim ***** válasza:
17%

szerinted minden szülő lekorlátozza?

80%-a fingja sincs h kell beállítaniuk

2022. júl. 16. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!