Hogy legyen több önbizalmam?
Figyelt kérdés
Összesen 16 kilót fogytam az utóbbi időben, és jobban öltözködöm mint előtte, sminkelem magam etc. Nem vagyok egy bányarém, mégis kevés az önbizalmam(pontosabban nem lett több...azt hittem ez megváltozik, ha lefogyok). Van valakinek valami ötlete/módszere, ami neki bevált?
Gondoltam már tánctanfolyamra is, állítólag az ellazít, felszabadít és ad valamennyi mozgáskultúrát is. Néha még mindig tramplinak érzem magam, pedig 57 kilóval szerintem nem vagyok az(168 cm-hez).
2010. szept. 19. 22:08
1/2 anonim válasza:
Fogadd el és szeresd magad ez az önbizalom alapja.Rettenetsen szerencsés vagy hogy sikerült megszabadulnod a kiloktol,tegyen ez boldoggá,járj sokat társaságba fodrászhoz,körmöshöz,szoliba stb.nekem ez is segit.És a barátok föleg,önts ki a szived a barátnödnek anyukádnak,lehet csak depis vagy egy kicsit a kilok elleni harctol.
2/2 anonim válasza:
Ne legyél görcsös, írj egy listát a jó tulajdonságaidról és minden nap ismételgesd magadban hogy elfogadod és szereted magad. A kisugárzásod majd változik és a fiúk is oda lesznek érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!