Hogyan legyen több önbizalmam? És miért nincs? Bővebben lent.
Nagyon szeretem magamat, bizonyos emberek mellett felszabadult vagyok, tele önbizalommal. Viszont ha egyedül vagyok pl utcán vagy valamilyen épületben, szorongok.
Az osztályomtól egy ember kivételével és általában az olyanoktól, akiknek a társaságában akaratlanul is sokat vagyok, próbálom magam távol tartani, mintha nem szeretnének, pedig csak nem ismernek, mert erre nem adok lehetőséget. Ennek valószínűleg az az oka, hogy általános iskolában ok nélkül bántottak a többiek, mert "vicces". De mi az oka annak, hogy az utcán nem tudok végigmenni néha anélkül, hogy ne izgulnék?
Ehhez hasonló az is, hogy főleg szex közben hosszabb ideig tartó önálló cselekvést nem szívesen csinálok, nincs hozzá elég önbizalmam.
Miért van ez és hogyan lehetne rajta javítani?
18/L
Most hogy belegondolok, ha erősebb érzelmi hatás ér, akkor nekem sincs gondom, de csak ha pozitív ez a hatás. Ha bánt valami nálam még erősebb ez az érzés.
Megpróbálok nem erre koncentrálni, remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!