Hogyan legyen több önbizalmam?
Figyelt kérdés
eléggé szégyenlős vagyok és nehezen nyílok meg mások előtt. amikor a barátaimmal és a családommal vagyok jól érzem magam, felszabadult vagyok, vicces stb. de mikor olyan társaságba megyek mondjuk a suliban ahol a "menők" vannak egyszerűen feszéjezve érzem magam és nem tudom mit mondjak, vagy hogy mondjak e egyáltalán valamit nehogy hülyeségnek gondolják és hülyének nézzenek. ugyanakkor nem is szeretném magam megjátszani mégis szeretnék azért hozzájuk is beilleszkedni. 15 éves vagyok jövőre megyek 10. be és van akikkel még egyáltalán nem is beszélgettem..:S rosszul érzem magam ez miatt. hogyan tudnék ezen változtatni? kérlek segítsetek!2011. júl. 2. 18:03
1/7 anonim válasza:
hát énis ígyvagyok ezzel énis 15 vagyok és én már arra is gondoltam hogy idővel ha majd "nagyobbak leszünk" talán ez a feszengés feloldódássá megy át de ez csak egy kósza gondolat.(:
2/7 A kérdező kommentje:
jó, de addig micsináljak? ez olyan rossz így :/
2011. júl. 2. 22:04
3/7 anonim válasza:
Egyszerű. Add magadat :) Ne érdekeljen mások véleménye. Esetleg egy kis energiaital segíthet az elején, aztán megszokod a "pörgést" :)
4/7 anonim válasza:
"energiaital" Az íze is sz@r, és nem használ semmit.
Gondolom voltál már részeg. Nah akkor felszabadulsz, elmúlnak a gátlásaid ugye? Csináld ugyan ezt, csak pia nélkül.
5/7 anonim válasza:
Az utolsóval egyet értek :) de ha még nem voltál részeg, most ezért ne próbáld ki :) Szerintem menj oda hozzájuk. Ismerd meg őket..pl. a du-i vagy a hétvégi programjaikról kérdezd őket, vagy milyen zenéket szeretnek.. stbstb.. kicsit sablonos :/ de ha valamiben egyeztek legalább kicsit bevágódsz nélkül..és már oldódik is a feszültség :) kezdhettek egymással hülyéskedni stbstb.. mert utána már úgyis simábban fog menni :) hajrá!
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) próbálkozni fogok, de olyan nehéz :/
2011. júl. 3. 16:17
7/7 anonim válasza:
nem, nem az, csak te teszed azzá:) hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!