Nagyon sokan mondták már nekem hogy szép vagyok. Nem festem magamat ész nélkül.167centi vagyok és 55kg és kövérnek tartom magamat és csúnyának. Mit tudok tenni ez ügyben h nagyobb legyen az önbizalmam, a barátomat is zavarja a negatív hozzáállásom?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 20:42
1/6 anonim válasza:
Semmit sem kell tenned, fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy.
2/6 Jurij Boyka válasza:
Ha küldesz képet, megmondom, de az elsővel értek egyet. Úgyse leeht változtatni rajta szóval ennyi.
3/6 anonim válasza:
15 évesen senki sem tetszik magának, ez így volt már régebben is. Ha idősebb leszel, akkor meg úgy szeretnél kinézni mint most. Furcsa, nem?
4/6 anonim válasza:
menj el pedikűrűshöz,masszőrhöz csináltass egy szép frizurát esetlek vegyél pár új rucit egy szép cipőt. Én a fellegekben járnák önbizalom tekintetében :)
5/6 anonim válasza:
szerintem nem hiába mondják a barátaid hogy szép vagy ha azt mondják akkor úgy is van ja és nem vagy kövér pont ideális vagy ne fogyózz csak ha modellkedni akarsz de a fiuknak nem az jön be ha valaki csont és bőr
6/6 anonim válasza:
Nem vagy kövér,teljesen normális a testsúlyod.Én 165 cm vagyok,és 50 kg.Ugyan úgy vagyok mint te.Én is alig sminkelem magamat,sokan mondják hogy szép vagyok de én rondának és kövérnek látom magamat:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!