Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? (22/N + kép)

Figyelt kérdés

Csak őszintén. ☺️ Én elégedett vagyok magammal, de persze biztos van hova fejlődni. :)

[link]

2022. ápr. 11. 19:19
 81/118 anonim ***** válasza:
67%

A kérdés egy nőről szól, szóval nem kell belekeverni a férfiakat is, mivel róluk is lehetne regényt írni.

Honnan tudod, hogy egészséges fizikálisan? Honnan tudod, hogy lelkileg is egészséges és nem azért eszik össze-vissza mindent, azért von egy falat maga köré (plusz kg-k), hogy megóvja magát a külvilágtól? Általában a kövérek lelkileg igen sérülékenyek és a nagy testtel akarják ezt palástolni.

Most ez, amit írtál, hogy jön ide?

2022. ápr. 15. 10:23
 82/118 anonim ***** válasza:
36%

Te meg honnan tudod hogy nem testalkatilag ilyen

Azt mondta meg van elégedve magával

És a vékony embereknek olykor sokkal több egészségügyi problémájuk van mint az átlag testalkatnak

Inkább legyen 63kg normális táplálkozás mellett mint 50 koplalással

Én voltam 42 kg és most 50 kg-val sokkal egészségesebb vagyok

2022. ápr. 15. 10:31
 83/118 anonim ***** válasza:
36%

"Te meg honnan tudod hogy nem testalkatilag ilyen"

Szóval, testalkatilag néz úgy ki, mintha terhes hasa lenne, testalkatilag zsíros és vastag a combja?

Oké, ma is tanultam valamit. :D

"Azt mondta meg van elégedve magával"

A legtöbb elhízott ezt mondja, ezzel ámítja és nyugtatja magát, hogy ne kelljen szembenéznie a valósággal és elkezdeni változni.

Mi számít normális táplálkozásnak? Pl. a gyorséttermi, mekis kaja? Ilyen hulladékokat árusító éttermekbe ezrével mennek be az emberek.

2022. ápr. 15. 10:36
 84/118 anonim válasza:
68%

Igaza van az új világrendnek, hogy meglesz a föld a magyarok nélkül ...

A gulyáskrémen es Rákóczi túróson kívül nem sok jó szorult beléjük

2022. ápr. 15. 11:50
 85/118 anonim ***** válasza:
22%

Azt gondolom a képen lévő nő alakjáról, hogy ezekben a beállításokban akár megtévesztőek is lehetnek a képek. Az sem biztos, h te vagy rajta. Ami így lejön, mintha lenne egy kis pocija, de érdekes, mert a többi része meg mintha sportos lenne. Elolvastam a válaszokat.

Nekem nem tűnik romának, a tetkó semmit nem bizonyít, az, hogy van e gyereke, ebből nem derül ki, sztem nincs, de nem ez volt a kérdés lényege.

Kérdező, elég gyanús vagy 🙂🙂🙂

Én magyarázzam meg, h miért gondolta valaki a nagy wc-t ? Tessék, mert fürdőszobában vagy, vagy a poci miatt trolkodott.

Az, hogy Te táplálkozási tanácsokat kérsz naivan beállítva, vicces. Átlátszó ez a kérdésed, nagyon.

Úgy látszik, tényleg ennyi embert meg lehet vezetni. Jól megfizetnek érte, vagy személyes érintettségből keresel valakit ?

Na, most milyen volt az én válaszom, kultúrálatlan, vagy bunkó ? Ne általánosítsd az embereket...

Lehet van, akinek szájába adnak/próbálnak adni valami negatív dolgot, elhiszi/rácsap, én nem ilyen vagyok. Nagyon átlátszó vagy. 🙂 No problem.

2022. ápr. 15. 14:16
 86/118 anonim ***** válasza:
76%

Na jó mostmár engem is felb*sztatok pedig nem akartam beleszólni a vitába.

Nem csak ennél a kérdésnél, a többi ilyennél is megjelennek a nagy megmondóemberek.

Az, hogy megmondod, hogy van rajta túlsúly az odáig rendben van. Meg az is, hogy neked személy szerint nem jön be. De hogy aztán még elkezdesz a másikkal, akinek ez az alak is bejön, veszekedni hogy ő nem lát rendesen mert ez igenis undorító. Hát baaszki, mennyire elkeseredett kell legyen valaki, hogy ettől érzi magát jobban? Hogy éreznéd magad, ha egy lány azt mondja, hogy szerinte jól nézel ki, a barátnői meg elkezdik győzködni, hogy nézze már meg jobban, mert az orrod is meg a szemed is tök furcsán áll, a frizurád nagyon gáz, meg ott az a nagy pattanás is, a lány meg erre "fúú most hogy mondjátok tényleg tök undorító ez a srác".

Ha te egy sportos kigyúrt jóképű(!!) ápolt(!!) férfi vagy, akkor még megértem, hogy ezt várod el a nőktől. Az én környezetemben nagyon kevés az ilyen férfi, bár nincs is igényem rá. Ha ez a külső azzal jár, hogy parasztok akik folyamatosan cseszegetnek mindenkit, hogy milyen puhányak akkor meg még kevésbé akarok ilyennel barátkozni. A személyiség a legfontosabb, ha ilyen stílusban írsz másokról mint itt egyesek, mindegy hogy nézel ki, repülsz.

2022. ápr. 15. 15:05
 87/118 anonim ***** válasza:
90%
Ez az oldal tele van rusnya, frusztrált, nőgyűlölő incellekkel, mint Noren. Az a legnagyobb örömük, ha beszólogathatnak meg fikázhatnak itt nőket. Olyan ocsmány módon nyilvánulnak meg, közben ők egy egyszerű elutasítás miatt már egyből gyűlölni kezdik az összes nőt. :D
2022. ápr. 15. 16:35
 88/118 anonim ***** válasza:
100%

“Ez az oldal tele van rusnya, frusztrált, nőgyűlölő incellekkel, mint Noren. Az a legnagyobb örömük, ha beszólogathatnak meg fikázhatnak itt nőket.“

Én ezt ilyen kategorikusan nem jelenteném ki. Én is csak annyit jegyeztem meg a stílussal kapcsolatban, hogy akinek (állítása szerint) volt köze olyan jellegű dologhoz, amivel a kérdezőt/neki a feltételezett népcsoportját érinti, az legyen kedves a maga háza táján kapirgálni.

2022. ápr. 15. 17:02
 89/118 anonim ***** válasza:
0%

85-ös vagyok. Nekem ez volt az első kommentem a kérdés alatt.

Mit vársz ettől az oldaltól ?

Biztos, hogy vannak ilyenek is, ha ki is van provokálva, nem kell csodálkozni.

Mindenkinek más az ízlése, meg a stílusa, egyszerű.

Nekem bejön a képen látható lány, nem gyűlölök senkit.

Ha a kérdező magának megfelel, akkor mi a gond ?

Emberek véleményeire kíváncsi ? Az sosem lesz egyöntetű.

Mi a meglepő ebben ? A kérdező többször visszakérdezett. " Miért vagyok ilyen, meg olyan ? "

Közvélemény- kutatást tartasz ?

Önértékelési zavarod van ?

Az nem a válaszolók hibája.

Mindenhol vannak jó és rossz emberek, ill. megnyilvánulási formák. Nem kell ahhoz képet kitenni, olaj a tűzre. A személyes ismeretségi körödtől, családtól, barátoktól kérdezd meg inkább. Ez egy ilyen oldal.

Más az, ha csak provokálni akarod az embereket. Akkor szintén, mi a gond ? Lehet, hogy nincs is.

2022. ápr. 15. 17:15
 90/118 anonim ***** válasza:
93%
Szia, Meta ! 😁
2022. ápr. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!