Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? (22/N + kép)

Figyelt kérdés

Csak őszintén. ☺️ Én elégedett vagyok magammal, de persze biztos van hova fejlődni. :)

[link]

2022. ápr. 11. 19:19
 71/118 A kérdező kommentje:
Milyen étkezést javasolsz? Őszinte leszek, nem nagyon figyelek oda rá.
2022. ápr. 13. 15:05
 72/118 anonim ***** válasza:
100%

Az ételnek, italnak nem minősíthető vackok (pl. péksüti, fehérkenyér, pizza, mekis kaják, chipsszek, tejcsokik, gumicukrok, energiaital, üditők..stb.) kerülése, étkezz rostban és vitaminban gazdagon, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, este kerüld a szénhidrátokat, nasikat.

Ha szükséges számold a kalóriákat.

Mozgás: otthon ugrálókötelezz, hullahoppkarikázz, rengeteg tornavideó van fent neten, menj le futni, úszni, végezz izomerősítő gyakorlatokat súlyzóval.

Fogyni kalóriadefficittel fogsz. Heti 1 kg-t tudsz leadni. Nyárra szép hasad lehet, ha odafigyelsz mindenre.

2022. ápr. 13. 15:18
 73/118 anonim ***** válasza:
59%
Nő vagyok, de szerintem jó alakod van. Persze, van pár plusz kiló de szerintem ez tökre nem az elhízott kategóriába esik. Elég előnytelen a fehér nadrágos kép, szerintem egy másik szögből nem tűnt volna ilyen nagynak a hasad.
2022. ápr. 14. 20:24
 74/118 anonim ***** válasza:
64%
Jaj neee
2022. ápr. 14. 22:12
 75/118 anonim ***** válasza:
70%
Ezért van ennyi embernek testképzavara .Ez egy átlag testalkat és leírtad hogy jól érzed magad.Szerintem ha jól érzed magad ne változtass csak azért mert pár ember lehúzta a kedved.Amúgy szerintem nincs nagy hasad van egy valamennyi de attól nem lesz nagy hogy nem lapos.Akkor nagy lenne ha előrébb lenne mint a melled de amúgy azzal sincs gond.
2022. ápr. 15. 07:14
 76/118 anonim ***** válasza:
33%

"Ez egy átlag testalkat"

Mivel hazánk Európa egyik legelhízottabb országa, ezért sajnos tényleg átlag testalkat az, ahol hasra el van valaki hízva, vastag, zsíros a combja és semmit se mozog, ami látszik a testén is.

Igen, igazad van, teljesen átlagos, mivel egy átlag magyaron minimum van 5-10 kg zsírfelesleg, amiben még "jól is érzi magát", állítása szerint.

2022. ápr. 15. 08:48
 77/118 anonim ***** válasza:
76%

#76:

Azért érdemes megnézni egy átlag magyar fiatal férfit is, hogy hogy néz ki. Sok 25+ éves olyan, mintha legalább 3 gyereket kihordott volna. Aztán még a nőjét cs*szegeti, hogy “fogyjál le, Margó, kapd vissza a szülés előtti alakod”.

2022. ápr. 15. 08:59
 78/118 anonim válasza:
75%
Sok a frusztrált pasi itt, aki utál alapból minden nőt. Ha széttennéd nekik mindjárt te lennél a legszebb
2022. ápr. 15. 09:19
 79/118 anonim ***** válasza:
53%

Ne tegyünk már úgy mintha e miatt ne lenne egészséges.

Ne másokon töltsük már ki a saját önbizalomhiányunkat.Ha az utcára kilép sokkal elhízottabb embereket látsz nekik is elmondod ezt?

2022. ápr. 15. 09:22
 80/118 anonim válasza:
62%

76 os ez a magyarság dióhéjban.

Jóindulat, barátságosság, szociabilitás, segítőkészség. En nem értem honnan ennyi gyűlölet a magyarban ?

2022. ápr. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!