Mit gondoltok az alakomról? (22/N + kép)
Figyelt kérdés
Csak őszintén. ☺️ Én elégedett vagyok magammal, de persze biztos van hova fejlődni. :)
2022. ápr. 11. 19:19
61/118 anonim válasza:
Akkor a régebbi sport tevékenység látszik :)
62/118 A kérdező kommentje:
Igen, az lehet. :)
2022. ápr. 13. 12:09
63/118 anonim válasza:
Ne hitegesd már szegény kérdezőt, még elhiszi, hogy látszik rajta az a komoly 2 évig tartó ősrégi sport. Kérlek, ne ringasd őt tévképzetekbe, ne hazudj neki!
64/118 anonim válasza:
Azt írom a kedves kérdezőnek amit őszintén gondolok! :) És a hasa felső részén igen us szép. Meg van csini válla, karja. Kis pocija van de az aranyos inkább. Combja feszes, és szerintem a vádlija is szép lehet! :)
65/118 anonim válasza:
"Combja feszes, és szerintem a vádlija is szép lehet! :)"
Te mit szívtál úgy őszintén? :D
Szerintem te nem láttad ezt a képet a kérdezőről: [link]
Itt minden csak nagy a szépség jut az embernek az eszébe, feltéve hacsak nem a hájfétises az illető.
66/118 anonim válasza:
Jav.: Itt minden csak nem a szépség..
67/118 anonim válasza:
Kérdező, kérlek írd már le az adataidat, hogy hány centi vagy és hány kg. Remélem, nem szégyelled az adataidat, ha már azt írtad fentebb, hogy elégedett vagy magaddal. :)
68/118 anonim válasza:
Ezek után tuti nem lesz az, szerencsétlen.
69/118 A kérdező kommentje:
Leírom szívesen, ezen nem múlik. 165 cm magas vagyok és 63 kg.
2022. ápr. 13. 13:10
70/118 anonim válasza:
Köszönöm szépen. Igen, most már szám szerint is jó, ahogy saccoltam az 5-6 kg-t minimum. Ha ennyit leadsz, komolyabban hozzáfogsz mozogni, akkor jobb lesz.
Az étkezésre meg nagyon figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!