Mit gondoltok az alakomról? (22/N + kép)
Csak őszintén. ☺️ Én elégedett vagyok magammal, de persze biztos van hova fejlődni. :)
#48:
Mert ha fehér lenne, szimplán túlsúlyosnak tartanád, de nem mondanád neki azt, hogy biztosan szült már két gyereket. Nem mellesleg ezt talán olyan szájából lenne stílusos hallani, akinek tiszta ilyen szempontból az előélete, nem? Igazságtalanok vagytok a kérdezővel.
Nem a stílust nem értette. Hanem hogy minek kell rögtön betámadni ilyenekkel. Arra akart magyarázatot. Felfogta ő, hogy van rajta túlsúly szerintünk - de hogy útmutatás helyett miért azzal kell operálni, hogy biztosan roma és hány gyerek van, meg mikor “kakilt utoljára”…
Azt a roma kijelentést a gyerekkel a másik válaszoló írta, még ott is van a neve, Noren...
Én nem tettem erre megjegyzést, én már az elejétől fogva azt írtam, hogy legalább 5-6 kg zsírfelesleg van rajta.
Szóval jó lenne, ha nem vennél mindenkit egy kalap alá.
Aki pedig feltesz ide egy kérdést, számoljon azzal, hogy mindenféle választ fog kapni, és nem mindegyik lesz releváns. Ha valaki egy ilyen egyszerű dolgot nem tud kezelni, hogy kiszűrje az ide tartozót, a számára hasznosat, és a többit figyelmen kívül hagyni, és nem órákon keresztül azon kattogni, hogy vajon miért írta X és Y ezt és ezt, az ne írjon ki kérdést.
Jelen helyzetben a kérdező még mindig leragadt azon, hogy az egyik válaszoló miért írta, hogy mikor kakilt utoljára. Miért nem tud tovább lépni? Miért akar minden értelmetlenségre választ kapni?
Ez olyan, mintha megkérdezné egy trolltól, hogy ő miért troll?
#51, 53, koràn van még...de nem magyaràzom. Làtszik.
Emellett, ja, kérdezőnk 155-165közötti, frankón nyom úgy 65-70kilót.
A kakilós kérdés szerintem eme eszmefuttatàs legminőségibb poénja volt, reflektàl egy régebbi, fb-idiótàk Radics Peti videóra.
Aki nem ismeri, ne vegye magàra.
Te sem, Meta. Szeretem a màsik felem.
#53:
Oké, de ugyanezt az eszmefuttatást fordítsd is meg: egy 22 éves lány feltesz ide egy képet magáról = legitim módon gyalázhatom a sérülékeny státuszában (mert 1. megosztott infót, 2. nem ő van kijelentő pozícióban, hanem kérdez)?
Nekem tetszik alakod!
Sportolsz valamit? A hasad felső részén látszik izmosodás.
Aki lelkileg gyenge és igen érzékeny, az ne tegyen ki magáról fotót, ha nem tudja elviselni a hozzá kapott kommenteket. Ilyen egyszerű. Nem a válaszadókat kell ostorozni, ha a hiba a kérdezőben keresendő.
Ez ugye csak vicc akart lenni tőled?! Hol látsz te itt izmot? Itt csak zsírréteg van és a kérdező semmit se sportol!
#57:
Tehát neki tűrnie kell a kritikát, de a legalja bunkó kommentelőnek nem?🤡
Igen, tűrnie kell a kritikát, hisz vállalta azzal, hogy feltett ide kérdést. Ha nem tudja elviselni, akkor nem kell ide írni.
Egyébként pedig meg lehet tanulni figyelmen kívül hagyni a ránk nem vonatkozó dolgokat, akár a sértő dolgokat is, főleg, ha 100%-ban egyértelmű, hogy trollokról van szó.
Vagy az ilyen emberek minden egyes megjegyzést magukra vesznek nemcsak itt hanem a valós életben is? Hát, az ilyen embereket csak sajnálni tudom, mert csak saját maguknak okoznak teljesen feleslegesen problémát.
Köszi, viszont nem sportolok jelenleg semmit. Régebben kézilabdáztam két évig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!