Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? (22/N + kép)

Figyelt kérdés

Csak őszintén. ☺️ Én elégedett vagyok magammal, de persze biztos van hova fejlődni. :)

[link]

2022. ápr. 11. 19:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
33%
Akkora gyomrod van mint egy kocsisnak. Ilyen alkattal még síoverált is félve vennék fel nyáron, 40 fokban, nem hogy csöcs meg bél mutogató felsőket. Szegény nadrágért elmondtam egy imát, hogy mit kell kibírnia, amíg feszíted magadon a szerencsétlen textilt.
2022. máj. 16. 17:35
 112/118 anonim ***** válasza:
72%

"Ilyen alkattal még síoverált is félve vennék fel nyáron, 40 fokban, nem hogy csöcs meg bél mutogató felsőket."

#111 sajnálom, hogy ilyen komplexusos vagy, hogy mások véleménye miatt akár ki se mernél menni az utcára. Utálom amikor valaki azon parázik, hogy ki mit gondol róla, ezért nem csinál ezt azt. Azt meg még jobban, ha valakinek abból áll az élete, hogy a másik mit csinál rosszul. Ez a csaj végigmegy az utcán ebben a nadrágban, a kutyát nem fogja zavarni. Rengeteg csajnak van pocakja. A másik meg, hogy nagy hassal mégis milyen nadrágot vegyen fel? A csípőnadrág csak még ezerszer jobban kiemeli a hasát. Jól teszi, hogy a mellére meg a lábára tereli a figyelmet.

2022. máj. 16. 20:11
 113/118 anonim ***** válasza:
81%

Hallod, úgy sajnálom hogy ilyen hülyék találtak be téged. Lány vagyok, és szerintem tök jó alakod van. Ez a sok gyakoris idióta ha meglátnak 5-10 kiló felesleget egy nőn már hordják le mindennek...de a vékony lányokkal is ugyanezt csinálják, a lényeg hogy bele tudjanak kötni valamibe. Erősen eltúlozták ezt a pocak dolgot, előnytelen szögből volt fotózva előnytelen nadrágban. Amúgy előben senki nem foglalkozik azzal hogy van egy kis pocid...

Sok kisebbségi komplexusos idióta akik idejárnak kiadni a feszültséget, amúgy meg örülnének ha egy ilyen csinos lány (vagy bármilyen :D) akarna tőlük valamit.

2022. máj. 17. 10:16
 114/118 anonim ***** válasza:
61%

Én se értem, mire ez nagy eltúlzás. Igen, van egy kis pocakod, szerintem nincs vele semmi gond. De itt egyesek úgy beszélnek rólad, mintha kórosan elhízott lennél. Bezzeg az aputestet senki nem kritizálja ennyire, sőt manapság egy közkedvelt testalkat a férfiaknál. Csak azzal van probléma, ha egy lányon van mit fogni.

#111 Kivancsi vagyok, anyukádnak akkor mihez hasonlítanád a gyomrát? Őtet se engeded ki síoverál nélkül nyáron 40 fokban, vagy vele azért kivételt teszel?

2022. máj. 17. 12:37
 115/118 A kérdező kommentje:

[link]

Igy talan jobban latnak a kritkusok is.

2022. máj. 18. 21:24
 116/118 anonim ***** válasza:
72%

Egész huncut kis jány vagy, én nem rugdosnálak ki az ágyamból😏

2022. máj. 18. 21:33
 117/118 Noren1989 ***** válasza:
100%
Érdemes lett volna az arcod kitakarni...
2022. máj. 19. 07:41
 118/118 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. máj. 19. 08:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!