Mit gondoltok az alakomról? (22/N + kép)
Figyelt kérdés
Csak őszintén. ☺️ Én elégedett vagyok magammal, de persze biztos van hova fejlődni. :)
2022. ápr. 11. 19:19
21/118 anonim válasza:
Nem töltesz fel egy olyan képet, amin jobban látszol? (Nem levetkőzni kéne jobban, hanem egy olyan képet csinálni, - vagy többet, elölről-hátulról-oldalróp - ami nem döntött kamerával van fotózva, féloldalas pózok és takarás nélkül.) Úgy jobban meg lehetne ítélni, jobban látnánk.
22/118 anonim válasza:
Átlagosan, de jól nézel ki, ne hallgass a gyakoris incelekre akik a frusztrációjuk miatt kritizálják a nőket. Sok pasinak bejön ez az alak, legyél barátságos és nyitott. Nekem tetszik a tetkód is.
24/118 anonim válasza:
Én megmondtam, hogy van rajtad legalább 5-6 kg zsírfelesleg. Nagy a hasad és hurkás is, vastag a combod is.
Lehetőleg többet ne hízzál. Egy kis sport egyébként is rád férne.
25/118 anonim válasza:
De lehet, hogy ott több zsírfelesleg is van, mint 6 kg.
26/118 Noren1989 válasza:
Tartom eddigi álláspontom.
Bár valóban több látszik belőled az új képeken.
28/118 A kérdező kommentje:
Miért gondoljátok, hogy súlyfelesleg van rajtam?
2022. ápr. 12. 15:19
29/118 anonim válasza:
Oltári nagy az alhasad (nadrágnál jól látszik a nagy dudor), nagyon vastag, zsíros a combod, ahogy a rövid naci elszorítja a combod, főleg ott látszik, semmi izom.
30/118 anonim válasza:
Hasra hízó típus vagy, amiatt mondják. Ez nem bántás, ez kritika. Csak emberien kellene tálalni, ugye, elvtársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!