Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Írnátok véleményt a kép alapján?

Írnátok véleményt a kép alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi

2010. szept. 14. 23:40
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

többek közt én sem tartom magam műnőnek. leugatni senkit nem fogok - az nem vallana reám. :) amúgy meg, én kértem a véleményeteket. ;)

öltözködni [mint a legtöbb hölgyemény], én is szeretek. elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszik az, ahogyan... de gonosz senkivel nem voltam. pusztán ezért nem értem, miért kerültem ki arra az oldalra.

((((:

de se'gáz.

újfent köszi a hozzászólásokat!

2010. szept. 15. 17:36
 42/51 anonim ***** válasza:
Szerintem alapjában véve szép vagy, de túl vagy szolizva, és sovány is vagy... A karod rettentő vékony :S
2010. szept. 15. 18:00
 43/51 anonim ***** válasza:

Hát én megijedtem.

Nekem csak az alakod tetszik. A többi semennyire. Az a műbarnaság, az a fej.

Mikor megnéztem a képet, azt hittem kamukérdés, és valaki csak azért rakta ki a csajt, hogy röhögjön egy jót a válaszokon.

2010. szept. 15. 19:12
 44/51 anonim ***** válasza:

nagyon ismerős az arcod, szerintem már láttalak valahol a neten. lehet pont egy olyan oldalon. ha tényleg te vagy a képen és nem valami amerikai csaj, akkor ez a véleményem -meg amúgy is- :

az alakod nagyon formás, látszik rajta a sok munka, bár személy szerint jobban szeretem a nőiesebb alakot. szép barna a bőröd, a hajad is szép. összegezve nagyon szép nő vagy. viszont tényleg furcsa a kisugárzásod, olyan vadmacskás, teng bennem az önbizalom, tényleg kicsit Voksán Virágos -ő nagyon unszimpatikus. Inkább egy átgázolok mindenkin típusú embernek tippelnélek kisugárzás alapján mintsem egy kedves-aranyos-bújós lányra. Persze ez a tipp, attól még... A párducmintás cicanaci kicsit talán túl kihívó, de jól áll és szexi.

A hozzászólásaid viszont szimpatikusak. Hosszú lett, de így lett kerek :)

22f

2010. szept. 15. 19:57
 45/51 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam valamelyik kommentben, hogy nem tetszel nekem, viszont nagyon kedves vagy és jól viseled a kritikát, szóval nálam ezzel pozitív irányban mozdulsz el. :)
2010. szept. 15. 21:40
 46/51 A kérdező kommentje:

ezelőtt még nem fordult elő, hogy kitettek volna hasonló oldalakra, de elég megalázó. (: vagyis, nem tudom, mi visz rá embereket, de majdcsak megértem egyszer. :)

az őszinte véleményezést pedig köszönöm. ^^

2010. szept. 16. 21:14
 47/51 anonim ***** válasza:
huhh asszem szeretlek♥
2010. szept. 17. 00:03
 48/51 anonim ***** válasza:
Képen nekem se tetszettél olyan nagyon, de a válaszaid alapján nagyon aranyos lány vagy! Élőben is biztos kedves a kisugárzásod, a kicsit kirívó kinézeted ellenére.
2010. szept. 17. 02:09
 49/51 anonim válasza:
Az alakod tenyleg jo, szep is vagy de a kisgarzas szornyen ellenszenves...
2010. szept. 17. 15:13
 50/51 anonim ***** válasza:
Ezek után ha már felraktad ezt a képet felrakhatnál egy egyszerűt is amin csak ép hogy ki vagy sminkelve és nem pózolsz akkor lehetne igazán véleményt alkotni, de továbbra is fenntartom hogy jól nézel ki, ilyen csaj nálam már elérhetetlennek számít De nem is kéne a kép alapján amit felraktál. Viszont a commentekból tényleg más jön le.
2010. szept. 17. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!