többek közt én sem tartom magam műnőnek. leugatni senkit nem fogok - az nem vallana reám. :) amúgy meg, én kértem a véleményeteket. ;)
öltözködni [mint a legtöbb hölgyemény], én is szeretek. elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszik az, ahogyan... de gonosz senkivel nem voltam. pusztán ezért nem értem, miért kerültem ki arra az oldalra.
((((:
de se'gáz.
újfent köszi a hozzászólásokat!
Hát én megijedtem.
Nekem csak az alakod tetszik. A többi semennyire. Az a műbarnaság, az a fej.
Mikor megnéztem a képet, azt hittem kamukérdés, és valaki csak azért rakta ki a csajt, hogy röhögjön egy jót a válaszokon.
nagyon ismerős az arcod, szerintem már láttalak valahol a neten. lehet pont egy olyan oldalon. ha tényleg te vagy a képen és nem valami amerikai csaj, akkor ez a véleményem -meg amúgy is- :
az alakod nagyon formás, látszik rajta a sok munka, bár személy szerint jobban szeretem a nőiesebb alakot. szép barna a bőröd, a hajad is szép. összegezve nagyon szép nő vagy. viszont tényleg furcsa a kisugárzásod, olyan vadmacskás, teng bennem az önbizalom, tényleg kicsit Voksán Virágos -ő nagyon unszimpatikus. Inkább egy átgázolok mindenkin típusú embernek tippelnélek kisugárzás alapján mintsem egy kedves-aranyos-bújós lányra. Persze ez a tipp, attól még... A párducmintás cicanaci kicsit talán túl kihívó, de jól áll és szexi.
A hozzászólásaid viszont szimpatikusak. Hosszú lett, de így lett kerek :)
22f
ezelőtt még nem fordult elő, hogy kitettek volna hasonló oldalakra, de elég megalázó. (: vagyis, nem tudom, mi visz rá embereket, de majdcsak megértem egyszer. :)
az őszinte véleményezést pedig köszönöm. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!