Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Írnátok véleményt a kép alapján?

Írnátok véleményt a kép alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi

2010. szept. 14. 23:40
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Gyönyörű tested van, ez látszik , de a kisugárzásod valóban borzalmas - tömeglánynak tűnsz, aki a divatot majmolja, semmi kedvesség nem látszik az arcodon - persze ezt lehet a póz teszi, tegyél fel egy természetesebb fotót magadról! Nem bántásként, de ez a kép az a tipikus "de meg d..nám" kategória , ennél többre ilyen lányt egy pasi sem méltat.
2010. szept. 15. 09:17
 22/51 anonim ***** válasza:
én nem szeretem a ribanc stílusu lányokat a fejed se szép
2010. szept. 15. 09:19
 23/51 anonim ***** válasza:
A fejed olyan, mint egy transzfesztitáé, de az alakod nagyon jó.
2010. szept. 15. 09:59
 24/51 anonim ***** válasza:
tényleg Voksán Virág fejet vágsz
2010. szept. 15. 10:15
 25/51 Adablackness válasza:
nekem se tetszik az öltözködésed és az arc kifejezésed de jó az alakod bár kicsit a képen túlzásba vitted a szolit és igy az összhatás ilyen cicababa fillinges ami szerintem nem válik a javadra...:(
2010. szept. 15. 11:42
 26/51 anonim ***** válasza:
Az alakod nagyon jó,viszont a fejed hát....nem szép.
2010. szept. 15. 12:45
 27/51 anonim ***** válasza:

hidd el sokkal szimpatikusabb lennél és szebb is mások számára, ha nem próbálnál meg ennyire sexin öltözni, viselkedni és nézni..:( pláne ha nem is áll ez jól.

a 'sexiség' belülről kell jöjjön elsősorban, másképp közönséges a hatása.

bocs...:((

2010. szept. 15. 12:49
 28/51 anonim ***** válasza:
szánalmasvagy
2010. szept. 15. 13:52
 29/51 anonim ***** válasza:

hát most mit is mondjak..

vékony vagy,nekem jobban bejönnek azok a csajok akin van mit fogni,persze nem sokat:D

hát a fejed/arcod valahogy nem tetszik,van valami furcsa benne,de nem tudnám mondani hogy mi.

2010. szept. 15. 14:18
 30/51 anonim ***** válasza:

Én csak a saját véleményem mondom.

Nekem gebe vagy, én szeretem a kerek csípőt és a telt nagyobb melleket.

Az arcod nem bájos, kicsit rideg, manipulatív.

A bőröd színe is természetellenes, ami nekem nem tetszik.

Ezen kívül az ilyen öltözködésű csajokból rengeteg van, tehát elég tucatkinézet.

Összegezve: én egész más típusú nőket szeretek (bájos, természetes, romantikus stílusú, teltkarcsú nők), de ettől még biztos sok pasinak tetszel, mert csinos vagy.

2010. szept. 15. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!