Fiuk, lányok! Mondanátok véleményt a hajamról? (képpel)
Figyelt kérdés
Sokak szerint a nagyon hosszú haj igénytelen, de kérlek nyugtassatok meg, hogy az enyém nem az!Kösz előre is.
2011. szept. 10. 13:39
1/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem igénytelen,gyönyörű hajad van,bárcsak az enyém is ilyen hosszú lenne(:
2/25 anonim válasza:
Wow! Nem láttam ég ilyen hosszú hajat ami ilyen egészséges!! Gyönyörű
4/25 anonim válasza:
Nekem is ilyen hajam volt, csak vörös. Sajnos levágattam, nagyon megbántam. :(
6/25 anonim válasza:
az biztos, hogy nem igénytelen:)
mondjuk nekem az ilyen hosszú haj csak akkor tetszik ha hullámos. egyébként borzasztóan megnyújtja az arcot
7/25 anonim válasza:
Ilyen szép szőke haj csak hosszúban gyönyörű! Amíg szőke voltam én is hosszan hagytam, most barna vagyok már annyira nem jó.
Akinek eredeti szőke a haja annak különösen szép, ha hosszan hagyja!
8/25 anonim válasza:
Nagyon szép,bárcsak nekem is ilyen hosszú lenne! :(
Mióta növeszted?
Az meg hülyeség hogy a hosszú haj igénytelen,egy rövid is ugyan úgy lehet igénytelen! :)
9/25 anonim válasza:
úgy látszik, hogy ma "gyönyörű barna haj" napot tartunk. szerintem nagyon szép és egyáltalán nem igénytelen. egy kicsit jobban tetszene a rövidebb, de így is szép.
10/25 anonim válasza:
Nagyon szép hajad van, bár szerintem is jobb lenne egy kicsivel rövidebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!