Írnátok véleményt a karomról és a lábamról?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé vastag a karom, a combom szintén, a vádlim meg szegény elég idétlen a képen, mert a bal lábamat megfeszítettem, de na. :D A barátaim szerint pont jó úgy, ahogy van, szerintem pedig az említett testrészeim vastagok, viszont leedzeni nem tudom, mert járok küzdősportra 6 éve, és attól lettem ilyen vaskos. :,s Szerintetek?2011. szept. 22. 21:05
1/20 anonim válasza:
Úristen, gyönyörű a lábad:) Formás, izmos, vékony, wáá:D
A karod is nagyon tetszik.
(??????????)
2/20 anonim válasza:
olyan vastag,hogy nem is értem,hogy fért rá a képre :D
4/20 A kérdező kommentje:
*basszus
Fáradok már ilyenkor.
2011. szept. 22. 21:11
5/20 anonim válasza:
ez egy tök normális láb,semmi gond sincs vele,de viszont melltartót hordj (ha van rajtad akkor elnézést)
7/20 anonim válasza:
nem értem! nekem egy uhrin benedekes kép jön be :(
8/20 A kérdező kommentje:
Csak a felsőm olyan, mert ez a kép külföldön készült és rohadt meleg volt. :D Egyébként nem igazán kell még melltartóm hordanom, a mellem alatt 69 centi a derekam, a mellem pedig csak 85 centi.
Köszi a válaszokat. =)
2011. szept. 22. 21:15
9/20 anonim válasza:
Semmid sem vastag,ne ess túlzásokba!Tök normális alkatod van,csinos vagy!:)
25L
10/20 anonim válasza:
jól nézel ki, semmid sem vastag és a melled is szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!