Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Írnátok véleményt a karomról...

Írnátok véleményt a karomról és a lábamról?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé vastag a karom, a combom szintén, a vádlim meg szegény elég idétlen a képen, mert a bal lábamat megfeszítettem, de na. :D A barátaim szerint pont jó úgy, ahogy van, szerintem pedig az említett testrészeim vastagok, viszont leedzeni nem tudom, mert járok küzdősportra 6 éve, és attól lettem ilyen vaskos. :,s Szerintetek?
2011. szept. 22. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem vastag egyáltalán.

Sőt ha nem írtad volna,hogy sportolsz,azt gondoltam volna,hogy nem.

Semmi izomtónus és a testzsír% is magas egy aktív sportolóhoz képest.

Átlagos.

2011. szept. 23. 03:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Csinos vagy. A lábad szerintem szép. Nem piszkafa lábak. Szép a bőröd a lábadon. Vagyis nem göcsörtös. A karod lehetne kecsesebb egy picit, de nem rossz az sem. Ügyelj a tartásodra, ne görbülj be.
2011. szept. 23. 08:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Nektek is köszi. =) Nem szoktam begörbülni, ugyanis 6 éve balettozok, így hozzászoktam ahhoz, hogy egyenes a hátam, de mint írtam, ez az egyetlen olyan kép, amin látszik a lényeg, mert ha magamat fotózom, nem lesz arányos.
2011. szept. 23. 12:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nekem az első gondolatom az volt, hogy "ez hülye?" Mármint hogy mi a francon aggódsz? Tök jó a lábad és a karod is, bármelyiket elfogadnám!
2011. szept. 23. 17:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Ehh, pedig amikor pl. színjátszón ülünk egy körben, nem merem keresztbetenni a lábam, mert olyan vastag a combom, ahogy leülök, a vádlim meg szintén, ahogy hozzáér a másik lábamhoz. :,s És a barátnőim karja feleekkora. Nem rég volt egy kérdés, amiben egy csaj panaszkodott, hogy milyen nagydarab, közben a combja 4 centivel, a karja pedig 3-mal vékonyabb, mint az enyémeim.
2011. szept. 23. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyébként hogyan osztod be idővel a balettet és a küzdősportot?

Meg kell mondjam eléggé furcsa kombináció.

És ha küzdősport edzésen szétrúgják a combod,vagy csak belilul,akkor baletten ezt hogyan tolerálják?

Vagy a monoklit.Mit szólnak hozzá?

2011. szept. 23. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a probléma tárgya... nekem pl másfélszer ekkora a karom, combom is vastagabb. Fogytam jópár kg-ot, és még így is...
2011. szept. 23. 21:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Áhh, simán. Vagyok annyira edzett, hogy nem hogy belilul valamim, de mégcsak nem is érzek fájdalmat. Ellenben amikor kezdtem, fél évig kék volt az alapszínem. :D Monoklit még sosem kaptam, nem boxról van szó. Valóban, elég furcsa kombó, ráadásul ezek mellett lovagolok is, ami ugye merevíti a derekat, ami a másik kettőhöz nagyon nem jó.
2011. szept. 25. 17:48
 19/20 anonim válasza:
ja minde n ok de ... TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL SZÖRÖSANUNÁÁÁD.
2011. szept. 26. 20:16
 20/20 anonim ***** válasza:

szerintem tökre normál vagy :D

13l

2011. szept. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!