Alapvetően nagyon szép vagy. De valami rettenet rossz kisugárzásod van szerintem.
20L
gebe? :))) sportolok [tánc, gimnasztika, erősítés, nyújtás, súlyzós edzés] emellett odafigyelek a kajálásra. szóval, nem tömöm magam édességgel, de imádok főzni. főleg egészséges, finom kajákat ;)
a stílusomat sokan kifogásolják [főleg olyanok, akik nem ismernek] de ez volt az egyik oka, hogy feltettem a kérdést. :)
köszi az eddigieknek.
:*
szerintem nem ártana, ha egy kicsit több önbizalmad lenne. nekem pl. nem tetszel, csak az, hogy nem vagy elhívza. viszont sokat nyomna a latban nálam, ha több önbizalmad lenne, és eszedbe sem jutna egy ilyen kérdés feltétele.
34N
A kép alapján olyan tömeglánynak tűnsz. Ha végigmész az utcán, kb minden harmadik lány így öltözködik.
Kicsit talán lehetnél vastagabb is, nekem női szemmel jobb ránézni a nagyon picit húsosabb lányokra. Persze biztos vagyok benne, hogy így is sok embernek tetszel.
Viszont maga a póz, meg úgy az egész kép nem azt a benyomást keltette bennem, hogy olyan nagyon szimpatikus lennél.
Ettől függetlenül ez még nem biztos, hogy így van.. de ugye azt kérdezted, h mit gondolunk a képről.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!