Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Írnátok véleményt a kép alapján?

Írnátok véleményt a kép alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Köszi

2010. szept. 14. 23:40
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
furcsán nézel ki ez az első ami eszembe jutott, meghogy ehetnél többet is.
2010. szept. 15. 08:04
 12/51 anonim ***** válasza:

Alapvetően nagyon szép vagy. De valami rettenet rossz kisugárzásod van szerintem.

20L

2010. szept. 15. 08:07
 13/51 anonim ***** válasza:
Szép vagy,csak kicsit mű.
2010. szept. 15. 08:08
 14/51 anonim ***** válasza:
A nadrágod, és a szád színe felhúzása nem nyerő. De amúgy Jó.
2010. szept. 15. 08:09
 15/51 A kérdező kommentje:

gebe? :))) sportolok [tánc, gimnasztika, erősítés, nyújtás, súlyzós edzés] emellett odafigyelek a kajálásra. szóval, nem tömöm magam édességgel, de imádok főzni. főleg egészséges, finom kajákat ;)

a stílusomat sokan kifogásolják [főleg olyanok, akik nem ismernek] de ez volt az egyik oka, hogy feltettem a kérdést. :)

köszi az eddigieknek.

:*

2010. szept. 15. 08:09
 16/51 anonim ***** válasza:

szerintem nem ártana, ha egy kicsit több önbizalmad lenne. nekem pl. nem tetszel, csak az, hogy nem vagy elhívza. viszont sokat nyomna a latban nálam, ha több önbizalmad lenne, és eszedbe sem jutna egy ilyen kérdés feltétele.

34N

2010. szept. 15. 08:28
 17/51 anonim ***** válasza:
Még egy csaj aki szereti ha dicsérik? Ezeket annyira nem értem meg, ha még átlagon aluli lenne és meg kéne győzni arról hogy szép de most erre mit lehet írni, jól nézel ki, de kétlem hogy ez neked eddig nem esett le.
2010. szept. 15. 08:39
 18/51 anonim válasza:
Nekem túl sovány, ha lenne rajta egy kis hús (de nem túl sok), akkor sokkal inkább nőies lenne.
2010. szept. 15. 08:54
 19/51 anonim ***** válasza:

A kép alapján olyan tömeglánynak tűnsz. Ha végigmész az utcán, kb minden harmadik lány így öltözködik.

Kicsit talán lehetnél vastagabb is, nekem női szemmel jobb ránézni a nagyon picit húsosabb lányokra. Persze biztos vagyok benne, hogy így is sok embernek tetszel.

Viszont maga a póz, meg úgy az egész kép nem azt a benyomást keltette bennem, hogy olyan nagyon szimpatikus lennél.

Ettől függetlenül ez még nem biztos, hogy így van.. de ugye azt kérdezted, h mit gondolunk a képről.. :)

2010. szept. 15. 08:59
 20/51 anonim ***** válasza:
Alapvetően szép lennél,ha nem vágnál voksánvirág fejet,mert bárki is mondta,hogy jól áll,NEM A BARÁTOD!!
2010. szept. 15. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!