Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az alak milyennek szamit?

Ez az alak milyennek szamit?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 10. 08:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%
az en labam is pont igy nez ki, pedig nem sportolok. ha te igen es ugyanugy nez ki, mint az en izomtalan, sport nelkuli labam, akkor valamit nagyon nem jol csinalsz. ezn kivul a derekad ugyan vekony (bar ez a kepkivagas csaloka), de a hasad nem tul izmos, annyira laposnak se tunik.
2021. febr. 10. 14:45
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Te vmi védőügyvédnek készülsz hogy ilyen marhaságot hordasz össze kérdező? Ezen nincs izom csak zsír. A hasadon is látszik, hogy zsír van rajta.

Lehet, hogy edzel, de sz@rt kajálsz és meg is látszódik.

U.i.: én is edzek és tudom hogy néz ki egy izmos test

2021. febr. 10. 15:40
 23/26 anonim ***** válasza:
65%

Elhiszem, hogy elismerést vársz, mert edzeni kezdtél és nincsenek körülötted emberek, hogy dícsérjenek, bíztassanak.

Én azt mondom, írj étrendet, ne hagyd abba. Javaslom súlyzózás helyett vagy mellé egy kis cardio edzést, hogy kicsit szálkásabb legyél.

A kérdésen túl, szerintem dolgoznod kéne az önbizalmadon, nagyon érződik rajtad az önbizalomhiány, jöjj rá magadban mi az oka. Hidd el sokat számít a kisugárzás.

2021. febr. 10. 16:12
 24/26 anonim ***** válasza:
9%

En edzek,sportosabb vagyok joval.

De a Kerdezo alakja szeri tem dogos,noies. Jol menne hozza egy nagy szilikoncici.

2021. febr. 11. 03:16
 25/26 anonim válasza:
16%

Ez a mentalitás...ha ferfi bunko ha no irigy

Szerintem nagyon jó alakod van!!

Kivancsi vagyon milyen kinézetű emberek kritizálnák ilyen stílusban.

2021. febr. 26. 15:55
 26/26 anonim válasza:
42%

Ezt a mentalitást tényleg nem értem én se...a kérdező bagyon csinos szerintem. És akkor mi a baj ha megerősítést szeretne? Mindenki örül a megerősítésnek. Nem értem miért kell folyton kritizálni egymást. Miért nem tudjuk a jót látni a másikban, miérz egyből hibakat keresünk?

Pl

Lehet egy vékony nőre azt mondani, hogy kecses, törékeny, ahelyett hogy azt mondanánk gebe, giliszta..

Egy sportosra azt hogy milyen szép, izmos, kisportolt, nem pedig azt hogy férfias, túlgyúrt

Egy teltebbre lehetne azt mondani hogy nőies, formás, nem pedig hogy disznó, dagadt, zsítos

Meg persze hasonlóan is működhetne férfiakra is, nálunk is mindenféle alakot lehetne vonzónak látni.

De neeem, mi attól érezzük magunknak többnek ha a másikat leszólhatjuk, megalázzuk, mert akkor nem kell magunkba nézni. No comment

2021. ápr. 19. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!