174 cm, 63kg, 98-68-100 (mell-derék-csipő) Milyennek számít? Fiú szemmel, lány szemmel?
Figyelt kérdés
Kicsit elbizonytalanodtam önmagamban :(2020. okt. 16. 19:33
A kérdező szavazást indított:
szép/szexi
nem szép/szexi
23 szavazat
3/9 anonim válasza:
Kifejezetten csinos alkat lehetsz. 44/N
4/9 anonim válasza:
Ezek csak számok. Nem lehet belőle megítélni semmit.
5/9 anonim válasza:
Miért lett lepontozva mindenki? 🤣
6/9 anonim válasza:
Ez alapjan homokóra alakod lehet, ami a legvonzóbb testalkat általánosságban. De persze nem tudjuk milyen a tartásod, x lábad van-e, mennyire vagy izmos stb, tehat valóban nehéz bármit is mondani. És akkor az arcodról szó sem volt. De mivel fogyókúraknál kérdezted: nem kell fogynod, a súlyod az pont ideális, maximum egy kis sport ami sose árt, de kövér az biztosan nem vagy!
7/9 anonim válasza:
Szuper😊 valami ilyesmi alakért dolgozom én is, talán kicsit nagyobb össz súllyal. Én 65-67 kilóval is kibékülnék a 175 centimhez:)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek a válaszokat :)
(Én nem pontoztam senkit sehova )
2020. okt. 18. 11:48
9/9 Metionin válasza:
Szerintem a te alakodat tartják szépnek azok, akik engem deszkáznak :D biztosan jól nézel ki, főleg ha sportolsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!