Milyennek számít ez az alak? Kövér, vagy rendben van? Mennyire számít, , jó alaknak’’?
164 centi vagyok, 49 kg kb. A mellem körmérete 90 cm, a derekam 68 cm, a csípőm 89 cm, a fenekem 93-4 cm.
Sportolok, és azt mondják mások, hogy ne fogyjak, de így is van hasam, de csak szerintem nem szép / nagy. Meg hogy a csípőm, mellem, fenekem aránya milyennek számít. Nem érzem szépnek magam, nem tudom kövér / arányos vagyok-e?
Szerintetek fogyjak, vagy milyen az alakom? Mire eddzek?
17/L
Nagyon nagyon jó vagy így, nehogy fogyj!
Csak viszonyításként én 169 cm vagyok, 65 kg 97-73-91 es méretekkel, veled ellentétben tényleg egy picit ducin,neked semmit sem kell fogynod!
16L
90-60-90 a tökélete női arány sokak szerint, és neked ez van. Az arcodon ez még nem segít mondjuk :D
Képet!
Szia!
Amikor a hasadat vizslatod, mindig arra gondolj, hogy még az instás fitnesz-sztároknak is hurkás lesz a hasa, ha lehajolnak. Ez teljesen normális. Nyilván mindenki azt a képet teszi fel, ami a legelőnyösebb helyzetben van fényképezve, sőt esetleg még kicsit javít is rajta utólag. Mivel ilyen képeket látunk a leggyakrabban, könnyen magunkat is ehhez hasonlítjuk, automatikusan rááll az agyunk erre, de ez persze hülyeség, hiszen magadat nem mindig csak a legjobb formádban látod.
Szerintem gáz, ehhez a magassághoz az én ízlésemhez 60-68 kg közt kellene legyél.
A csontos nők nem szexik..
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!