Szerintetek milyen ez az alak? Keppel
Figyelt kérdés
Sokat dolgoztam erte. 166/52 kilo vagyok. Jarok edzeni bar meg az elejen vagyok. Viszont a labaim nagyon vastagnak erzem, es nem akar vekonykodni csak a felso testem.
2019. márc. 23. 11:57
1/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó az alakod, a lábaid sem mondanám vastagnak.
2/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól nézel ki! Mit edzel?
Mennyi idős vagy?
3/14 A kérdező kommentje:
20, cardio es sulyzos edzes. Es most tertem a napi 5 etkezesre. Meg messze a cel, de neha meginogok :D
2019. márc. 23. 12:29
4/14 anonim válasza:
Szerintem is jól nézel ki, a lábaid se vastagok. Maradj nőies, nem kell több izom. Most jó. A fenékrészre eddz, formásíts.
6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom, kedves toletek nagyon jol esik a pozitiv visszajelzes :)
2019. márc. 23. 12:58
7/14 anonim válasza:
Tényleg klassz , de akkor inkább lábra hajts ne felső testre .
8/14 anonim válasza:
Szerintem tökéletesek a lábaid. Nem szép látvány egy pálcika lábú nő. Inkabb popsira eddz. Feszesebb popsi mindig jól jön
9/14 Thoughtful válasza:
Egyaltalan nem vastagok a labaid max te latod ugy de ezt felejtsd el, remélem nem akarsz tovabb fogyni
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem vastagok a lábaid. Se combban, se térdben, se vádliban, se bokában. Jól nézel ki, de ennél többet már ne fogyj, szép az alakod. Hidd el, megmondanám, ha nem így lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!