Mit csináljak a testemmel? A vállamra erősítsek hogy optikailag szélesebb legyen, vagy combra, hogy ne lötyögjön? Körte alak sos, képpel!
Kb sírni tudnék a testem látványától,hogy mennyire aránytalan a kicsi vállaimmal és vastag lábaimmal. Strandra nem merek kimenni évek óta pedig oldalról és hátulról csinos vagyok csak szemből ilyen.
A zsírpárnák a térdeimen csak rosszabbítanak a helyzeten. Félek ha izmosítom a lábaimat optikailag csak vastagabbak lesznek.
úgy gondolom futni kellene hogy szálkásodjak és kondizni felsőtestre.
Ki mit gondol ez segítene?
Lehurrogást nem kérek nem azért kérdeztem. Tisztában vagyok a testemmel és találtam olyan hobbit amiben nemigazán zavar,illetve fel tudok úgy öltözni hogy a vállaimat kiemelem, de sajnos megvan az oka amiért nem megyek strandra és még fiúval sosem mertem meztelenül mutatkozni csak sötétben..
Tippeket,ötleteket,véleményeket (pozitívat-negatívat) várnék,csak normális hangnemben!
Szerintem válladra is kéne erősíteni,de viszont ahhoz,hogy szélesebb legyél kell hátat is alakítani,a hasadon is van néhány kg plusz,ami nem vészes de te kérted a véleményt,
viszont derék és comb tájon elég nagyon gondjaid vannak,bár egy fél év alatt szerintem tökéletesíthető,szaladással,kardió edzésekkel,na meg a vállad/hátadra súlyzós edzésekkel!
Koszonom! Korrekt velemenyt,kritikat szivesen fogadok.
azt nem tettem hozza hogy terdeimme bajok vannak,nem nagyon birom a futkosast.
Azt mondod fel ev alatt rendbehozhato?
az napi futast jelent vagy eleg hetente parszor?
es a deltasitas? Hanyszor kell jarni kondizni? Vagy ha elmegyek valami fitnessz terembe tudnak segiteni?
Kedves masodik tudom hogy orokletes! Azthiszem.nem nyafogos hangvetelu a kerdesem,mivel valtoztatni szeretnek rajta!
es lehet,hogy nem.valtoztathatom meg a korte alkatom de ugy gondolom lehet noiesse es szeppe tenni es ehhez kertem segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!