Szép, nőies alak?
Végülis homokóra alakom van (105-75-102) de nagyon sokat sportoltam (8 évig versenyszerü úszás, 10 évig tenisz és kosár) és melehetősen megizmosodtam az évek során. Most volt egy műtétem ami miatt úgy döntöttem befejezem a sportot, de rá kellett jönnöm hogy túlzottan robosztus alakom lett! :(
Hogy "tüntethetném" el magamról az izmokat, hogy lehetne ujra nőies formám? Esetleg fogyózzak?
174 centi vagyok és 67 kg. /20L/
Nem akarok hülyeséget írni de leírom ami eszembe jutott:
Fogyózásnál ugye figyelni kell a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelre, hogy az ember ne az izomból fogyjon hanem zsírból. Fogyózz és esetleg egyél kevesebb fehérjét így a tested elkezdheti lebontani az izmaidat.
Ne koplalj az nagyon egészségtelen! Csökkentsd a kalóriát, (Kevesebbet egyél mint amit a szervezeted eléget napi szinten)de ne vidd túlzásba a fehérjés ételeket.
Ajánlom a kalorabazis.hu oldalt! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!