Akik így néznek ki, azok edzenek vagy csak simán vékonyak? (képpel)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék így kinézni, mint ezek a lányok, és az érdekelne, hogy ők csak egyszerűen vékonyak és genetikailag ilyenek, vagy dolgoznak a testükért? (azért kérdezem, mert nem látszanak nagyon izmosnak, de mégsem átszakadtak)
[link] (ő például sokat guggol?)
2013. dec. 9. 18:58
1/16 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne! (az előbb néztem egy filmet ahol egy bombatestű csaj táncolt és pont ezen gondolkodtam!)
2/16 anonim válasza:
hát sokat guggolhatna a fa..omon
vagy alap adottság és vékonyak, vagy sportolnak valamit és vékonyak
17/F
3/16 anonim válasza:
Leginkább vékonyak voltak és nem látszott az izom, szóval genetika, az utolsó előtti talán aki edzett is az alakjára.
4/16 A kérdező kommentje:
igen a guggolósra hasonló válaszra számítottam xD
de viccet félretéve, tényleg érdekelne
köszönöm az eddigi válaszokat. Többiek?
2013. dec. 9. 19:07
5/16 anonim válasza:
A fekete-fehér és az utolsó inkább csak vékony (vagy genetika, vagy keveset eszik, mindegy, miért), de az első például edzett is szerintem, feszesebb, mint pl én lennék ugyanolyan vastag combokkal.
6/16 anonim válasza:
Ja igen, a guggolós is edz valószínűleg, egy maradt, amelyik háttal áll, na azt nem tudom :D látni kellene a hasát.
7/16 anonim válasza:
A negyedik képen lévő kinézetért keményen meg kell dolgozni. Ezért néz ki szarul az összes kva :D
8/16 anonim válasza:
Mindegyik nő valamilyen szinten edzett, feszes. A genetikán kívül dolgoznak is a testükért.
9/16 anonim válasza:
A 4-es kivételével egyik se sportos, csak vékony. A 3-as egyenesen gebe.
A bőrük azért feszes, mert nagyon fiatalok.
10/16 A kérdező kommentje:
a 3as valóban egy kissé vékony, ő szerintem sem edzett, de azért kíváncsi voltam :)
köszönöm a válaszokat
2013. dec. 9. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!