Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne ha eszméletlen...

Mi történne ha eszméletlen sok fehérjét ennék de nem edzenék?

Figyelt kérdés

Mármint nem a vesémmel mi történne hanem pl a karizmaimmal?

és akkor mi történne ha pl fordítva: Kevés fehérjét ennék de szétedzeném magam?

2013. ápr. 4. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Elhíznál.
2013. ápr. 4. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy idő után a szervezet már megtanulná a fehérjét felhasználni mint raktáranyag(mint a ch-t).

Az h a vesékre káros hatással van csak egy városi legend, már több kísérlet is volt h a sok fehérje x ideig nem gyakorol káros hatást.

Ha kevés fehérjét eszel és szétedzed magad, akkor izomveszteség lesz. Miért? Mert nem hagysz időt a regenerálódásnak és csupán ch-ból nehezen marad meg az izom. (tapasztalat, én nem tudok sok fehérjét bevinni sajnos)

2013. ápr. 4. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nehezen lehet hízni tőle, egyéb problémáid lennének. Állandó puffadás, felfúvódás, bélpanaszok, székrekedés.

Ha fehérje nélkül edzel, az izom felemészti magát, hogy regenerálódni tudjon.

2013. ápr. 4. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Semmi, jóllaknál.

Kevés fehérje bevitel mellett edzeni: Akkor a vegánok, nyersvegánok csak optikailag egészségesen sportos alkatúak, a varázslat mögött satnya, izomzatilag hiányos test található? Sebaj, orjalevesbe így is jók lesznek, de hát nem tudtam.

2013. ápr. 5. 01:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Te kicsit el vagy tévedve a sportos alkattal, neked már az sportos és atlétikus alkat, ha valaki vékony és látszanak az izmai, mert nincs rajta zsír. Mind1, hogy az 5kg, 10kg vagy 30 kg tömeg, látszik, akkor sportos. Érdekes hozzáállás, ennyi erővel a harcművészek is sportosak, pedig valójában ettől kinézetileg nagyon messze vannak.
2013. ápr. 5. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor messze vannak. Mégis természetes és ideális alakjuk van, az a pillanatnyi divathullám, hogy nagy izomtömeg kell egy emberre irreleváns, majd elmúlik. Nyilván tiszteljük azokat, akik ezt fontosnak tartják és tesznek érte, nem szólogatunk be irigyen és bunkón, mert ez elég sokat elárulna a lusta de vágyakozó személyiségről.. szimplán nem csak az a jó út, abszolút egészséges, kiegyensúlyozott életet lehet élni hagyományos szemlélet szerinti sportos, vékonyabb testalkattal, hiszen egy elég korrekt értékrend az, ahol az egészség és az erő kap szerepet. Ez a kettő pedig nem az izomtömeggel korreál, például egy rizsen és tejsavón élő (nagy mennyiségben fogyasztó) testépítő nem biztos, hogy a legtöbbet teszi az egészségéért. De mindegy is.

Nem pártolom a veganizmust, számomra hiteles emberek nem tartják igazán jó útnak, egyelőre így látom én is. Viszont nem is a legrosszabb út, én sokáig kerestem érveket a vegetarianizmus/veganizmus ellen, de még a kenyér, gluténfogyasztás hátrányait is nehéz elfogadtatni az emberekkel, pedig ezek sokkal komolyabbak és látványosabbak mint a húsfogyasztás hiányai. Na most még egy dolog van, a fenntarthatóság.

Zöldség-gyümölcstermelést könnyebb fenntartani, mint állatok tartását. Igazából nem lenne rossz egy nagy társadalmi réteg, ami vegán (persze megválogatott növényeket eszik). A mai, valamennyi húson DE főleg tejen és olcsó gabonán élő emberek sajnos óriási egészségügyi kiadásokat is okoznak, lehet ha a pénzt nem egészségügyre kellene költeni, akkor már futná húsra és zöldségre nekik, ugyan ott tartanánk csak vidámabbak és egészségesebbek lennének. DE ha csak zöldet ennének, azt szegényesebb pénztárcával is meg lehetne csinálniuk, és még mindig nem lennének gabona/tej táplálkozás eredetű betegségek. Ez egy kicsit elvont gondolat tudom.

2013. ápr. 5. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A gyümölcsöket, zöldségeket tápanyaggal kell ellátni, ezt az állatok biztosítják, meg persze a rengeteg vegyszer és műtrágya. Összefüggenek, az állatot etetni kell valamivel, és a növénynek is kell az állat, komplex folyamat.

Ha csak a búza és a tej lenne a legnagyobb baj, már sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennének az emberek.

Amíg a 8 éves kisgyereket a Mcdonaldsba viszik szülinapozni, nem várhatunk semmit.

Amíg az embereknek annyi pénzük van, hogy örülnek naponta egy kenyérnek otthon, addig sincs sok választási lehetőség.

Sem én, sem barátnőm nem keresünk annyira rosszul a Mo-i átlaghoz képest, mégsem tudunk minden nap zöldséget és húst enni, kimerülnének a forrásaink. Van kert is, termelünk is, de minden nap répát nem lehet enni.

2013. ápr. 5. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!