Akik így néznek ki, azok edzenek vagy csak simán vékonyak? (képpel)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék így kinézni, mint ezek a lányok, és az érdekelne, hogy ők csak egyszerűen vékonyak és genetikailag ilyenek, vagy dolgoznak a testükért? (azért kérdezem, mert nem látszanak nagyon izmosnak, de mégsem átszakadtak)
[link] (ő például sokat guggol?)
2013. dec. 9. 18:58
11/16 anonim válasza:
én sajna alapból ilyen vagyok.
nem túl szerencsés eset.
a legtöbb olcsó holmi leesik rólam.
bàr a csípőm széles, ilyen vékony vagyok.
12/16 anonim válasza:
én sajna alapból ilyen vagyok.
nem túl szerencsés eset.
a legtöbb olcsó holmi leesik rólam.
bàr a csípőm széles, ilyen vékony vagyok.
:s
13/16 anonim válasza:
2 mód; genetika kis kajára odafigyeléssel, vagy habzsidőzsi sporttal (bár én is az ehetek amit akarok annyit amennyit akarok típus vagyok de nem akarok elzsírosodni ugyanis az ilyen lányoknak is lehet bőven magas testzsírjuk, hiába nem látszik.. és az se egészséges.) én genetikailag vagyok filigrán, de mivel nem sportolok így odafigyelek mit eszem. de a feszesség megtartására a sport a legjobb megoldás. ha így akarsz kinézni egészséges gondolkodással állj hozzá, ne koplalj vagy hasonlók.
15/16 anonim válasza:
Én pontosan így nézek ki,és semmit sem teszek érte!!
Sajnos ez genetika. :(
16/16 anonim válasza:
Rengeteg futás! Én gyerek korom óta nagyon sokat futok és nem akarok fényezni magam mert egyébként nem vagyok vékony de a fenekem nagyon szép formás és én csak a futásra gondolok hogy az tette azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!