Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A modellek hogyan edzenek...

A modellek hogyan edzenek (hogy izmosak de mégis vékonyak), és miket esznek, vagy hogy megy ez?

Figyelt kérdés
Sosem tudtam,érdekelne :)
2009. dec. 24. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
az edzést nem tudom. Szinte semmit nem esznek. Max egy nap esznek egy kis bio kaját, de vannak akik napokig nem is esznek...
2009. dec. 24. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
de sok model igenis eszik, csak gyakran kárnak konditerembe, ahol nem izompacsírtának edzenek, hanem szálkásodnak. ezt úgy kell h kis súlyokkal edzel, sokat. ettől nem izompacsirta leszel, hanem szép szálkás.
2009. dec. 24. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

hát első válaszoló el kell keserítselek.....a legtöbb modell eszik ....

csak ugye ésszel...

Én pl most vágtam be egy tábla csokit:)És ugyanúgy ehettem a karácsonyi ebédből vacsiból pedig 27-én bemutatóm lesz.De minden nap edzek kicsit kocogok s és valóban kis súlyokkal kell mert olyan leszel mint Rubint Réka.Én sok felülést is szoktam....mert a hasfalt szeretik:)Szinte mindent megeszek amit akarok...oké bemutató napján nyilván nem eszem banánt ami puffaszt hanem inkább mogyoró mazsola meg ilyenek.Egy napot meg ki lehet bírni,este meg jön a pizza:)Sok zöldséget meg gyümölcsöt eszem ami ugye jót tesz az emésztő rendszernek is.

2009. dec. 24. 23:04
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

első vagyok.

lehet vannak olyanok akik esznek, de a többség nem. én 3 hazai modellt ismerek az egyik se eszik túl sokat. na most szerintem nem pont azt a 3at fogtam ki a ki nem eszik...

2009. dec. 24. 23:13
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
szerintem is ...én rengeteget és közösen szoktunk mekizni meg ilyenek:)
2009. dec. 25. 10:40
 6/13 anonim válasza:
78%

első válaszoló válaszain egy kicsit másítanék:

a legtöbb igényes modell nem eszik sokat és nem zabál mekis kaját...

2009. dec. 25. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

igényes modell nem eszik mekis kaját????Aztán mond már meg miért nem....azért mert modell vagyok ugyanolyan ember vagyok mint más....ÉS ha ezért nem vagyok igényes nem érdekel mert jövő héten így is úgy is ott leszek egy Dior bemutatón és pizza zabálás sem érdekel mert ugyanúgy ott voltam Olaszországban 2 évig most meg Londonban vagyok egy ügynökségnél.

Attól még hogy a magyar modellikonok Zimány Linda és társai salin élnek ....

VAnnak náluk százszor ezerszer jobb modellek akiknek nincs akkora fenekük.....Csakhát ők abból akarnak megélni hogy azt is ha otthon vagyok hogy mikor mennek nagyvécére.

2009. dec. 25. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:
azt is TUDOM...az kimaradt:)
2009. dec. 25. 19:02
 9/13 A kérdező kommentje:

húú nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) ...

Utolsó: és te hogyan,vagy mindennap edzzel-tornázol?

Annyira kíváncsi vagyok,mert énis szeretnék,csak nemtudom mit válasszak :) .

És szerintem nem attól függ,hogy valaki igényes,hogy mekis kaját eszik e vagy sem :)

2009. dec. 25. 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:

minden nap...de úgy minden nap hogy nincs kifogás hogy fáradt vagyok és nem....ha pl beteg vagyok vagy ilyesmi még akkor is mozgok...lehet csak nyújtok egyet vagy akkor csak jógázom de akkor is megmozdulok....

ja tényleg jóga is nagyon nagyon jó....

Amúgy egy héten kétszer megyek konditerembe ott edző van velem és ő adja ki a többi napra a feladatot.Meg egy hónapba kétszer járok úszni.Jóga minden reggel.Igaz emiatt korábban kell felkelnem de megéri.

Így ehetek én azt amit akarok.....:)Ez azért jó mert megfelelő fehérje meg minden kerül a szervezetembe az edzéstől meg van z erőlétem a jóga nyugtatja a lelket és az anyagcserém is sokkal jobb.Így engem az a veszély nem fenyeget mint azokat akik koplalnak és saliznak,meg cigiznek úgy hogy leveszik a füstszűrőt.....hogy összeesek egy bemutató előtt.

21L

2009. dec. 26. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!