A modellek hogyan néznek ki úgy ahogy? Genetikailag ilyen vékonyak, vagy pusztán nem esznek?
ezt láttátok már? felháborító komolyan, ezért lesz ez a sok testképzavaros tini
most őszintén szerintem ez undorító (és nem nem vagyok irigy)
de igen éhezteti magukat, és sportolnak a végkimerülésig
egyszer fogyózni kezdtem és észrevétlenül átcsapott anorexiába, úgy , hogy még azt is "mértem" hogy hány kalória van 2 dl tejben? :S
Eredmények?
- mínusz 15 kg DE
-Álmatlanság, depresszió, kimaradt menzesz, Senkivel nem kommunikáltam, állandóan kövérnek láttam magam, torna de még akkor is ha szédültem, kalóriák beteges méricskélése...kb. "ennyi"
Aztán egyszer rájöttem, hogy mi akarok én lenni egy nagy rakás sovány szerencsétlenség, vagy pedig normális ember? Utóbbira szavaztam és azóta nem is fogyókúrázom, meg nem is fogok. De sokan nem jönnek rá erre, és bebeszélik hogyha mások soványnak látják őket akkor vonzóak. A modelleknél "természetes". Több hullám szól az egészséges női test mellett, de az az igazság hogy még mindig a sovány a "menő", mert arra lehet S-es ruhákat varrni. De közben tönkremegy az egészségük, boldogtalanok, drogokhoz nyúlnak stb.
Amúgy tegyétek egymás mellé pl. Bódy Szilvit és Rubint Rékát ...... szreintem Réka - függetlenül attól, h speciel nekem se a barnasága, se az arca , se a műmelle , se a kockái nagyon nem tetszenek - Szilvi azért jóval nagybb darab és súlyosabb, és szerintem tízszer jobb alakja van, mint a cérnavékony Rékának.
Szilvi is vékony, de egész más kategória. Rékának se ártana 5-8 kilót felszedni .
előző vagyok .
Bocs, elírtam. Szóval annak ellenére, hogy Réka milyen "fitt" , szerintem borzalmasan vékony.
Szilvi teste sokkal arányosabb és nőiesebb.
Akkor nem általánosítva:
Kell bizonyos genetikai alkat, hogy modell legyen (lehessen) valaki. Aztán ha már az, akkor elkezdik magukat nyírni, az előzőekben leírtak szerint (pl.: éhezés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!