Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A modellek hogyan edzenek...

A modellek hogyan edzenek (hogy izmosak de mégis vékonyak), és miket esznek, vagy hogy megy ez?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Enni?:O

azt a szót nem ismerik.Maximum zóldalmán élnek.Vagy némelyik jól bezabál és meghánytatja magát...Edzeni?Már ha van rá energiája,ha van akkor futnak,és tornáznak.

2009. dec. 24. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
koplalnak és edzenek. sanyargatják magukat...
2009. dec. 24. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon edzenek, maximum ilyen lájtos dolgokat, mint pl. egy kis futás, már amelyiknek tényleg van rá energiája. Mit esznek? Hát nekem van egy modell barátnőm, neki sokszor a napi kajája egy fél zacskó gumicukor. És ennyi. Hozzá lájt kóla. Igazából rohadtul rendszertelenül eszik normális ételeket, egyrészt mert ideje sincs rá, meg hát ugye nem is akar elhízni. Naponta egyszer szokott enni, akkor is keveset.
2009. dec. 24. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
hát ha jobban megnézel egy modelt..azon minden van csak izom nincs:P szoval szerintem azt hogy edzés nem nagyon ismerik.Láttam már olyan modelt aki nem volt anorexiás kinézetű és volt rajta némi izom, de azok fürdőruhába vonultak fel.. szerintem épp azért mert töllük nem ijjed el a közönség:P
2009. dec. 24. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Én kifutómodell vagyok.

Naponta eszem egy kis salátát, rosszabb esetben pár falat édességet, hogy ne essek össze.

Edzeni nem tudok, egyszerűen nincs erőm.

2009. dec. 24. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy kib*szott kórosan alultáplált bulimiás-anorexiás mazochista mind.
2009. dec. 24. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
utolsó előtti: jó úton haladsz a halál felé..ez már anorexia. Ha normálisan eszik az ember figyel az adagokra és mozog, tornázik, 100X-ta jobban fog kinézni mint egy olyan ember aki alig eszik..lefogyta már az összes mellét, a karja helyett két csonton bőrvan, ráadásul ehez vagy 180cm..úh borzalmas:S én biztos betiltanám hogy ilyenek járkáljanak a kifutókon. orvosi segítség kéne majdnem mindnek.
2009. dec. 24. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahogy láthatod kérdező, a modellek nagyrészének ereje sincs edzeni. Én nem vettem észre, hogy izmosak lennének. Azt csinálja a legtöbb, hogy alig eszik vagy kb. minden másnap, vagy még annál is rosszabb, mert eszik, aztán hánytatja magát.
2009. dec. 25. 13:25
 9/11 anonim válasza:
90%a a modelleknek egész nap cigizik, eszik két falatot és csak a kifutón mozog. Inkább ennének és edzenének és talán akkor nem esnének össze meg halnának meg 40 évesen.
2010. jan. 2. 14:34
 10/11 anonim válasza:

Szia! Én is kifutómodell vagyok, nagyon régóta mozgok rendszeresen. Normálisan eszem (gyorsétterembe ritkán járok), és ezért van energiám mozogni. És vékony vagyok!

Rubint Rékázom 2 naponta. Ennyi belefér. Annak rovására, hogy nem a gép előtt ülök.

2013. jan. 6. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!