Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az alak milyennek szamit?

Ez az alak milyennek szamit?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 10. 08:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Minek kérdezed az emberek véleményét ha el vagy ájulva magadtól? Kellett egy kis ego boost? Gáz vagy.
2021. febr. 10. 12:31
 12/26 A kérdező kommentje:
Kivancsi voltam miket irnak, unatkoztam. Elfogadom a velemenyeket, viszont tisztaban vagyok a tenyekkel. Hogy tulsagosan tudatosan taplalkozok ahhoz hogy elhizzak, plusz nem vagyok genetikailag korte alkat, csak nekem jobban tetszik az izmos lab, mint a vekony. Ennyi.
2021. febr. 10. 12:39
 13/26 anonim ***** válasza:
65%
birom, hogy egybol elkezded magad mentegetni, hogy de a labad igenis izmos, a derekad meg igenis vekony es aki mast mond, az biztos ‘nem ert hozza’.. gaz vagy. fogadd el, h nem mindenki van elajulva az alakodtol, hiaba erzed magad fullos nonek.
2021. febr. 10. 12:49
 14/26 A kérdező kommentje:
Jolvan🤣 Mitol vagy ennyire frusztralt? Ez nem mentegetes, csak leirtam hogy miert vastagabb a labam olyanoknal, akik soha nem guggoltak sullyal. 😘 Egyebkent meg az utolso mondatod nem teljesen igaz.
2021. febr. 10. 12:57
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
Nem írtam, hogy vékony a derekad. Azt írtam, hogy a túlhúzott bugyitól optikailag vékonyabbnak tűnik. Pont, mint a lábaid. De hát ezt te is tudod, azért nem olyan képet csináltál, ahol normálisan áll. Persze, azt sem írtam, hogy vastag, mert nem az. Az lehet, hogy te edzel, csak az "izmos" lábaidon túl sok a zsír. Azt a lábat lehet izmosnak nevezni, ahol szemmel láthatóan, legalább egy minimálisan elkülönülnek az izmok. A képen pedig egyenes, formátlan, vaskos lábak vannak. Hiába súlyzózol, ha zsír fedi a lábaid az nem izmosnak néz ki, csak vaskosan zsírosnak. Ismét nem rosszindulatú vagyok, csak objektív.
2021. febr. 10. 13:05
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem objektiv vagy hanem feltekeny :) Amugy nem tudom tudtad-e, de ha csak valaki nem testepito, akkor ellazult allapotban nem dudorodnak, feszulnek ki annyira az izmok🤣 Marpedig pont hogy a kepen kicsit sincs befeszitve, nem hittem hogy valakinek bizonygatni kene :D Es nem mondtam hogy szalkas a labam. Te tipikus olyannak tunsz aki eleteben nem sportolt semmit, de osztogatja az eszt. Tobbre mar nem reagalok, mert nem hiszem hogy lenne mivel felfognod.😅
2021. febr. 10. 13:13
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
16 Nincs mire féltékenynek lennem. Nem értem minek kérsz véleményt, ha nem birod elviselni az építő szándékú kritikát. Egyfolytában a testépítős hülyeséggel jössz,pedig felesleges. Akinek izmos a lába, annak nem kell ahhoz befeszíteni, hogy MINIMÁLISAN látszódjon a körvonala az izmoknak, ehhez nem kell testépítőnek lenni. Izom mindenkinek van a lábán, de egy vastag zsírréteggel fedett izomzatot önkritikával rendelkező ember nem hív sportosnak, izmosnak.
2021. febr. 10. 13:21
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
ugy latom, valaki nem birja a kritikat 😂
2021. febr. 10. 14:17
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Senki sem féltékeny. Átlagos a testalkatod, de ezen egy deka izom nincs. Ráadásul a bugyit felhúztad az úszógumidra. Az a láb nem izmos, hanem zsíros.
2021. febr. 10. 14:34
 20/26 Metionin ***** válasza:
69%
Mondanám hogy átlagos de sajnos Magyarországon annyi az elhízott hogy bár tényleg ez lenne az átlag. Izmot én se látok annyira de túlsúlyos sem vagy. Szerintem okés, főleg ha sportolsz is.
2021. febr. 10. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!