1/26 anonim válasza:
jobb minőségű kép nincs? illetve nyaktól lefele vállak is benne lehetnének, mert az összkép is fontos.
Amúgy a combok kicsit vastagok.
3/26 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy! Nem lehet mindenki kifutó modell, ez egy tipikus körte alkat.
4/26 hollófernyiges válasza:
Ami látszik belőle az szexi.
5/26 anonim válasza:
Kicsit aránytalan. Túl vaskos az alóstest a felsőhöz képest.
6/26 anonim válasza:
Szerintem sem rossz!
Csak nagyon rossz a kép minősége!!
F
7/26 anonim válasza:
ez aztan a kep..! nem latszik a felsotested, pedig nagyon nem mindegy pl. hogy a melled ehhez mennyire aranyos.
amugy atlagos korte alkat, 16-18 evesen nem nagy szam, sajnos az ilyen nok altalaban hizasra hajlamosak, szoval kesobb nagyon kell vigyazni, hogy ne legyel aranytalan tuskolabu, de most nem rossz, vekony a derekad, csipod szelesebb, sok ferfinak bejon az ilyesmi, bar nekem lanykent nem ez az idelalis.
8/26 anonim válasza:
Nem akarok szemét lenni, de egy normálisan, derékon hordott bugyi(nem ez a túlhúzott) jobban megmutatná, hogy mi a probléma az alsó testtel. A bugyi nem véletlen van ennyire felhúzva. Nyilván így optikailag vékonyabbnak tűnnek a lábak, meg a derék is. Ez egy megtévesztő kép, ráadásul rossz minőségű.
9/26 A kérdező kommentje:
Ohm, aki az elhizasrol beszelt az kicsit mellefogott mert heti tobbszor sulyzos edzest vegzek, emiatt aki ert hozza, latja hogy azok a labak izmosak. A derekam meg nem a bugyi miatt keskeny. 😂
2021. febr. 10. 12:23
10/26 A kérdező kommentje:
De koszi a valaszokat mindenkinek!!
2021. febr. 10. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!