Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok ezekről...

Férfiak! Mit gondoltok ezekről a megtévesztésekről? Szerintem felháborító.

Figyelt kérdés

Plasztikai műtét előtt és után:

[link]

Róla is mennyire áradoztok hogy milyen szép, pedig nagyon sok lifting van az arcán:

[link]

És az a helyzet, hogy nem csak celebek, hanem átlag nők is csinálják ezeket, mert az instagram miatt óriásira nőtt a kereslet a beavatkozások iránt és megfizethető lett a plasztikai sebészet.

Szerintem el kéne végeznetek egy tanfolyamot, hogy meg tudjátok mondani valamiről, hogy nem eredeti. A nők annyit nézik már az instagramon ezeket a lányokat, hogy egyből felismerik. Titeket pedig rettenetesen könnyű átverni ezzel. A mű mellen és az eltúlzott dolgokon kívül (óriási kacsaszáj) mást nem nagyon vesztek észre.

Manapság egyre több nő alakul át és sokszor aki természetesen néz ki "szabályosan" megrágalmazzák, hogy ő is plasztikáztatott, de egy gyermekkori barátnőmtől is kérdezték már többen is, hogy hol csináltatta a száját, ami természetesen dús neki, mert így született.. Ez azért elég elkeserítő!

2020. okt. 18. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, most mindent osszezavartal. Semmi elfogadás nincs benned. Oké, ezt feldolgoztam. De negatív is vagy, romboló meg minden ilyen. Erre jössz egy mindent elsöprő pozitív dologgal h szereted a Dextert. Hát most akkor ne szeresselek v mégis? 😀
2020. okt. 19. 08:45
 82/82 anonim ***** válasza:
100%
Én kisebb koromban egeszen csunyacska voltam. Aztan az evek soran kikupalodtam, vastagabb lett a szam, mellem is megnőtt, valamivel kerekebb lett az arcom is. Tehat mindehol kiformásodtam. Én így felnőtt koromra kapom sokszor hogy az orrod műtve van? Az arcod botoxoltattad? Pedig az ég világon semmi ilyen nem történt.
2021. nov. 29. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!