Férfiak! Mit gondoltok ezekről a megtévesztésekről? Szerintem felháborító.
Plasztikai műtét előtt és után:
Róla is mennyire áradoztok hogy milyen szép, pedig nagyon sok lifting van az arcán:
És az a helyzet, hogy nem csak celebek, hanem átlag nők is csinálják ezeket, mert az instagram miatt óriásira nőtt a kereslet a beavatkozások iránt és megfizethető lett a plasztikai sebészet.
Szerintem el kéne végeznetek egy tanfolyamot, hogy meg tudjátok mondani valamiről, hogy nem eredeti. A nők annyit nézik már az instagramon ezeket a lányokat, hogy egyből felismerik. Titeket pedig rettenetesen könnyű átverni ezzel. A mű mellen és az eltúlzott dolgokon kívül (óriási kacsaszáj) mást nem nagyon vesztek észre.
Manapság egyre több nő alakul át és sokszor aki természetesen néz ki "szabályosan" megrágalmazzák, hogy ő is plasztikáztatott, de egy gyermekkori barátnőmtől is kérdezték már többen is, hogy hol csináltatta a száját, ami természetesen dús neki, mert így született.. Ez azért elég elkeserítő!
Dehogy alszik. Priviben folytatja a savazást a 60-sal.
Bár ő nem írt akkora hülyeséget. De úgy gondolom nem az van hogy egyszer elfogadóak ugyanazok az emberek máskor meg nem, hanem ma más összetételű olvasók véleményeztek.
De ezeknek aztán mondhatnád.
Ezt a bolondságot ki kell pihennem.
Te akkora plasztika ellenes vagy! Mondd, miért csorgatod ott fent a nyálad? Meg hergeled magad? Még az instán sem vagyok fent és én vagyok megplasztikázva.
Töröld le magad, ne irigykedj.
Amúgy szerintem neked savanyú a szőlő. Kis pszichopatám, térj nyugovóra.
#8: "Legalább ostobasagot ne beszélj. Nincs olyan h arcél vekonyotas. Lefaragnak a csont öl v h gondoltad?"
Parancsolj, te nagyeszű, állítólagosan szépségiparban és szórakoztatóiparban dolgozó XD:
"Számít igen, főleg ha valaki olyan gyereket akar, aki hasonlít is az anyjára 😂"
Arra semmi garancia, hogy hasonlítani fog rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!