Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok ezekről...

Férfiak! Mit gondoltok ezekről a megtévesztésekről? Szerintem felháborító.

Figyelt kérdés

Plasztikai műtét előtt és után:

[link]

Róla is mennyire áradoztok hogy milyen szép, pedig nagyon sok lifting van az arcán:

[link]

És az a helyzet, hogy nem csak celebek, hanem átlag nők is csinálják ezeket, mert az instagram miatt óriásira nőtt a kereslet a beavatkozások iránt és megfizethető lett a plasztikai sebészet.

Szerintem el kéne végeznetek egy tanfolyamot, hogy meg tudjátok mondani valamiről, hogy nem eredeti. A nők annyit nézik már az instagramon ezeket a lányokat, hogy egyből felismerik. Titeket pedig rettenetesen könnyű átverni ezzel. A mű mellen és az eltúlzott dolgokon kívül (óriási kacsaszáj) mást nem nagyon vesztek észre.

Manapság egyre több nő alakul át és sokszor aki természetesen néz ki "szabályosan" megrágalmazzák, hogy ő is plasztikáztatott, de egy gyermekkori barátnőmtől is kérdezték már többen is, hogy hol csináltatta a száját, ami természetesen dús neki, mert így született.. Ez azért elég elkeserítő!

2020. okt. 18. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
61%
Háaat most akkor vissz lehetne vágni h a sok vegan miatt mennyi erdőt pusztitanak el a mindenre is jó avokádó miatt, a Veganok meg mondatnak h a tehenek szetfingjak a bolygót és ez a húsevők miatt van, erre megint mondatnak a húsevők h a Veganok az óvott állatok elől eszik el a kaját... Nah... Szóval érted. Mindenki dobalozhat világba, csak semmi értelme nem lesz. Az elfogadást kéne már megtanulni, de az meg igen kevés embernek megy. Mint látható, neked sem.
2020. okt. 18. 23:22
 22/82 A kérdező kommentje:
23,csak hogy okosabb legyél, pont a húsevők miatt pusztítják az erdőket, mivel az évi 70 milliárd haszonállat etetésére kell a legelőterület. Ne írj már ekkora butaságokat. 🤦‍♀️
2020. okt. 18. 23:24
 23/82 anonim ***** válasza:
16%
Nah tessék, kajak megmondta a 23-as h a Veganok dobaloznak állandóan 😀 hallod, tényleg töröld már a kérdést, mert egyre ostobabb leszel 😂😂😂
2020. okt. 18. 23:26
 24/82 A kérdező kommentje:
22: szerintem még nem írt ide pasi. Úgy veszem észre, hogy csak nők válaszolnak. Ezért sem értem. Ha egy nő tesz fel "plasztika-ellenes" kérdést, egyből védik a plasztik nőket. Ha egy férfi csorgatja egy ilyen nőre a nyálát, egyből támadják a nőt. Kész vicc
2020. okt. 18. 23:28
 25/82 anonim ***** válasza:
70%

😂😂😂

Gondolom a kutyát is vegán kajával tömnéd.

2020. okt. 18. 23:28
 26/82 A kérdező kommentje:
Figyelj 25. A sírva röhögős fejeiddel inkább te tűnsz butácskának. A vegán témáról pedig fogalmad nincs,mert ha lenne tudnád, hogy a vegánoknak a legkisebb az ökológiai lábnyomuk. De nem feltételezem rólad, hogy ismered ezt a kifejezést.
2020. okt. 18. 23:30
 27/82 anonim ***** válasza:
65%
Képzeld, ismered, csak nem érdekel 😀 bocs már, de szeretem a húst. De figy, ennyi erővel kapmanyolhatnal azok ellen is, akik nem szülők a gyerekeket, hanem fialjak, mert k. Rva sokan vannak, akik 5 meg 6 gyereket is képesek szülni. Ellenük nem akarsz kampányolni? Gondolj bele, nekik mekkora az ökológiai lábnyom
2020. okt. 18. 23:33
 28/82 A kérdező kommentje:
Igen, na látod te ilyen ember vagy. Téged nem érdekel a bolygód sorsa, az állatok felesleges kínzása, sem az egészséged. Ha érdekelne tudnád milyen betegségekért felelős a húsevés.
2020. okt. 18. 23:35
 29/82 anonim ***** válasza:
85%

Heh, nem két pofára zabalom 😀 vagy mit hiszel, h marhát eszek disznoval? Ahh mindegy is, úgyis egyre nevetsegesebb leszel, nah csa 😉

Így utólag meg elmondanam h férfi vagyok.

Csak még egy korábbi hozzaszolasodban hiányolta a férfi kommenteloket 😉😘

2020. okt. 18. 23:38
 30/82 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem, mi ez a baromság már megint. Nem tetszik a plasztikázott nő? Oké. Úgy látom, nagy szakértő vagy, úgyhogy keress olyat, aki nem plasztikáztat. Ennyi. Mit kell ezen ennyit pörögni?
2020. okt. 18. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!