Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok ezekről...

Férfiak! Mit gondoltok ezekről a megtévesztésekről? Szerintem felháborító.

Figyelt kérdés

Plasztikai műtét előtt és után:

[link]

Róla is mennyire áradoztok hogy milyen szép, pedig nagyon sok lifting van az arcán:

[link]

És az a helyzet, hogy nem csak celebek, hanem átlag nők is csinálják ezeket, mert az instagram miatt óriásira nőtt a kereslet a beavatkozások iránt és megfizethető lett a plasztikai sebészet.

Szerintem el kéne végeznetek egy tanfolyamot, hogy meg tudjátok mondani valamiről, hogy nem eredeti. A nők annyit nézik már az instagramon ezeket a lányokat, hogy egyből felismerik. Titeket pedig rettenetesen könnyű átverni ezzel. A mű mellen és az eltúlzott dolgokon kívül (óriási kacsaszáj) mást nem nagyon vesztek észre.

Manapság egyre több nő alakul át és sokszor aki természetesen néz ki "szabályosan" megrágalmazzák, hogy ő is plasztikáztatott, de egy gyermekkori barátnőmtől is kérdezték már többen is, hogy hol csináltatta a száját, ami természetesen dús neki, mert így született.. Ez azért elég elkeserítő!

2020. okt. 18. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:
40 gratulálok. Biztos boldogabb leszel, hogy megtéveszted az embereket.
2020. okt. 19. 00:00
 42/82 anonim ***** válasza:
100%
Ez szép hullámvasút. Plaaztika-vegansag-plaaztika. Én amúgy tényleg csak azt nem értem h miért zavar ha valaki tesz azért h jobban érezze magát, ha van rá lehetősége. Amúgy csak a fiatalokat ítéled el, v azokat az anyákat is, akiket 3as ikerekkel áldott meg az ég és egészségügyi problémát okoz náluk a logó has és mell?
2020. okt. 19. 00:03
 43/82 anonim ***** válasza:
69%

Köszönöm a gratulációt!

Cuki vagy.😗

Te is bizonyára megtéveszted a környezeted, vagy tudják hogy bolond vagy és nem is szeded a felírt bogyókat?

2020. okt. 19. 00:04
 44/82 anonim ***** válasza:
0%
45os,ez jó XD
2020. okt. 19. 00:05
 45/82 A kérdező kommentje:
Amúgy látom megértetted a kérdés lényegét. Itt nem azzal van a gond, ha vakaki felvarratja a logó mellét. Hanem azzal, hogy az eleve szép, normális arcukat teljesen átszabatják ezek a nők, feleslegesen..már elnézést de ez rendben van, hogy egyre több tizenéves kislány akar rájuk hasonlítani és ezt az üzenetet ti támogatjátok is? Kicsit megborult a világ.
2020. okt. 19. 00:06
 46/82 anonim ***** válasza:
26%
V te v megborulva. Én nem akartalak sértegetni, de ennyi gyűlölködő válasz mellett már nem jön a szép szó. Továbbra is: miért zavar ez téged? Engedd már el. Te szépnek látod oké. Oké. Szerintünk is szépek. Szuper. Ők viszont úgy érezték h szeretnének alakítani magukon. Ezzel sincs baj. Akkor mi a kérdés? Muszáj vagyok már én is azt szajkozni, mint a sokadik kommentelo. Elfogadás!
2020. okt. 19. 00:09
 47/82 anonim ***** válasza:
69%

Te szűklátókörű nőszemély, te!

Miért nem érted, hogy ezek a gádzsók így látják szebbnek, épnek magukat? Van egy lehetőség,amit megragadtak hátha boldogabbá teszi őket.

Lehet neked egy szempillaspirál kell az önbizalomhoz, nekem.egy hasplasztika, nekik meg szétveretni a járomcsontjukat egy vésővel es kalapáccsal.

Engedd már el ezt.

2020. okt. 19. 00:10
 48/82 anonim ***** válasza:
0%
Ez k. va jó szöveg XD
2020. okt. 19. 00:12
 49/82 A kérdező kommentje:
Gyűlölködő? Olvad már el kik gyűlölködnek itt. Szerinted ez teljesen normális, hogy 18 eves lányok a kis orrukat még kissebbre szabatják és már ennyi idősen botoxoltatnak?🤦‍♀️ Jézus isten, ráadásul nem logó mellű 3 gyerekes anyukákat linkeltem be, akiknek megértem, ha gondjuk van a hasukkal.
2020. okt. 19. 00:13
 50/82 A kérdező kommentje:
Mindegy látom itt gyakorin mindenki támogatja ezt, de a való életben mindenki ellene van. Érdekes ellentmondások.
2020. okt. 19. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!