Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok ezekről...

Férfiak! Mit gondoltok ezekről a megtévesztésekről? Szerintem felháborító.

Figyelt kérdés

Plasztikai műtét előtt és után:

[link]

Róla is mennyire áradoztok hogy milyen szép, pedig nagyon sok lifting van az arcán:

[link]

És az a helyzet, hogy nem csak celebek, hanem átlag nők is csinálják ezeket, mert az instagram miatt óriásira nőtt a kereslet a beavatkozások iránt és megfizethető lett a plasztikai sebészet.

Szerintem el kéne végeznetek egy tanfolyamot, hogy meg tudjátok mondani valamiről, hogy nem eredeti. A nők annyit nézik már az instagramon ezeket a lányokat, hogy egyből felismerik. Titeket pedig rettenetesen könnyű átverni ezzel. A mű mellen és az eltúlzott dolgokon kívül (óriási kacsaszáj) mást nem nagyon vesztek észre.

Manapság egyre több nő alakul át és sokszor aki természetesen néz ki "szabályosan" megrágalmazzák, hogy ő is plasztikáztatott, de egy gyermekkori barátnőmtől is kérdezték már többen is, hogy hol csináltatta a száját, ami természetesen dús neki, mert így született.. Ez azért elég elkeserítő!

2020. okt. 18. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
61 fogalmad sincs róla milyen lehetek, miért kell találgatni és személyeskedni? 🤔
2020. okt. 19. 00:23
 62/82 anonim ***** válasza:
25%
Segíteni akarok neked. 😀
 63/82 anonim ***** válasza:
26%
Mert a covid már a józan észre is káros. Mindegy, ettől függetlenül a kérdező unalmas és csokonyos. Sztem lapozzunk.
 64/82 A kérdező kommentje:
60-as válaszoló, köszönöm, végre valaki!
2020. okt. 19. 00:24
 65/82 anonim ***** válasza:
26%
Nah b@sszus a vibri észbe sem jutott. Pedig az lehet tényleg raferne.
2020. okt. 19. 00:25
 66/82 anonim ***** válasza:
26%
Az tuti. Egy jó könyv, bőr, szex v maszti és sokkal szebb az élet. Kérdező, lehet tényleg jót tenne.
2020. okt. 19. 00:26
 67/82 anonim ***** válasza:
61%
Gratulálok XD 68 kommentnel tartunk és egyetlen szimpatizáns találtál. Megértés ébren maradni XD
2020. okt. 19. 00:28
 68/82 anonim ***** válasza:
65%

#22: íme, Kylie Jenner beállítások, filterek nélkül, természetes fényben:

[link]

2020. okt. 19. 00:30
 69/82 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy sztem a kérdező élményt aludni. Ami amúgy az eddigi legjobb ötlete. Azt mondom haladjunk mi is és holnap folytatjuk. Holnap munka. Mondjuk nem nekem, de valakinek biztos XD
2020. okt. 19. 00:36
 70/82 A kérdező kommentje:
70-es igen, Kylie plasztikahadjárata óta terjedt el ez rohamosan. És mivel az instagramon hirdeti ezeket a dolgokat, ezért írtam ezt az oldalt. A legtöbb fiatal onnan isnpirálódik, ott nézegetik a tökéletesre szabott nőket, ezt mindenki tudja. Az influencerek is az instagramon jelentek meg, nem máshol. Ez a legnépszerűbb platform, hihetetlen, hogy ezt el kell magyarázni.
2020. okt. 19. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!