Férfiak! Mit gondoltok ezekről a megtévesztésekről? Szerintem felháborító.
Plasztikai műtét előtt és után:
Róla is mennyire áradoztok hogy milyen szép, pedig nagyon sok lifting van az arcán:
És az a helyzet, hogy nem csak celebek, hanem átlag nők is csinálják ezeket, mert az instagram miatt óriásira nőtt a kereslet a beavatkozások iránt és megfizethető lett a plasztikai sebészet.
Szerintem el kéne végeznetek egy tanfolyamot, hogy meg tudjátok mondani valamiről, hogy nem eredeti. A nők annyit nézik már az instagramon ezeket a lányokat, hogy egyből felismerik. Titeket pedig rettenetesen könnyű átverni ezzel. A mű mellen és az eltúlzott dolgokon kívül (óriási kacsaszáj) mást nem nagyon vesztek észre.
Manapság egyre több nő alakul át és sokszor aki természetesen néz ki "szabályosan" megrágalmazzák, hogy ő is plasztikáztatott, de egy gyermekkori barátnőmtől is kérdezték már többen is, hogy hol csináltatta a száját, ami természetesen dús neki, mert így született.. Ez azért elég elkeserítő!
Nem azt mondom hogy megértem, de nem háborít fel.
Téged se kéne.
Mondjuk, tényleg fura itt néha a kettősség.
Most sokan okézzák a plasztikai műtéteket. Amikor bezzeg kikerül egy sztárról egy kép, aki bármit megműttetett magán, egyből megy a fröcsögés rá.
Ugyanez van a prosti témával is. Amikor valahogy szóba kerülnek, hogy fogadják már el őket, akkor mindenki fröcsög rájuk. Amikor valaki a saját nevében kiír egy kérdést, hogy prosti, akkor meg az elfogadást nyomná le a többség az emberek torkán.
Ezen az oldalon valami nagyon elvan csúszva az emberek többségénél. A többség gyakorlatilag saját magával sem őszinte és képtelenek következetesen gondolkodni.
Te valami vénkisasszony lehetsz.
Vágass egy jó frizurát. Csináltass egy szép körmöt, vegyél egy vibrit, igyál egy kis bort oszt lazuljál már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!