Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a duci modellekről?

Mit gondoltok a duci modellekről?

Figyelt kérdés
A tegnapi Fókusz riport miatt jutott ez eszembe. Szerintem ne modellkedjenek, a mostani magas, vékony lányok jobbak. Van aki eleve nem tud hízni (mint pl. én) szóval nem értem miért akarják kitúrni a mostani modelleket...
2010. aug. 7. 12:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Duci nő is tud szép lenni!Nem kell csontsoványnak lenni ahoz,hogy valaki szép legyen!Szerintem is többféle alkatú modellra szükség van...amúgy meg valószínű,hogy molettekre nem miniszoknyát fognak ráadni -.-
2010. aug. 8. 14:20
 32/38 anonim ***** válasza:
64%
na, a vékonyakat le pókozzák, meg csontváznak mondják.A kövéreket is lehetne bántani.Igen, és épp ez az...a modellek anorexiás?? nem hinném.. betegeket biztos nem alkalmaznak..:SS
2010. aug. 8. 15:15
 33/38 anonim ***** válasza:

És nehéz elhinni, hogy valakinek olyan az alkata, hogy akármennyire csontos, vékony nem lesz olyan, mint egy modell. Igen, nehéz elfogadni, hogy akármit teszek, soha nem fogok kinézni úgy mint ők. És tudod azt is nehéz elfogadni, hogy a hozzád hasonlók ezt nem tudják emgérteni, hanem lenéznek és röhögnek.

Egyébként meg van tapasztalatom felőle. Igenis alkalmaznak beteg embereket, mert vagy nem tudják, vagy nem érdeklik hogy betegek, a modell szakma nem móka-kacagás. És sok anorexiás modell van, akik kínozzák magukat, mert alkatilag nem negyven kilók, hanem ötven. És ez azok miatt van, akik nem értik meg az alkati adottságaikat. mert hiába vagyok negyvenkilenc kg, mellem az nincs. ha felszedek öt kg-t, van mellem, de vastag a combom. tehetek erről? sportolok, nem eszek édességet, csokit, tésztát, kenyeret, csak zabpelyhet, és heti egyszer tk kenyeret. és mégis...én ilyen vagyok. bármennyire fáj, el kell fogadnom.:/:/

2010. aug. 8. 17:22
 34/38 anonim ***** válasza:

17:22

Akkor nézd meg ezt:

[link]

Kiemelnék belőle egy részletet:

Sok a szülő félti a gyerekét, hogy ne legyen anorexiás. Általában akik a kifutón vannak és 180 cm magasak, nem tudnak húsosabbak lenni, hiszen vékony eleve a testalkatuk. Egy húsosabb alkatú lányt nem bíztatunk modellkedésre, hiszen sanyargatnia kell magát. A modellek általában sokat és odafigyelve esznek, nem jellemző az anorexia ebben a szakmában.

Ha te nem vagy olyan alkat, akkor ne akarj modell lenni. Ennyi. Én csak 164 centi vagyok, de nem álmodozom modellkedésről, mert bár vékony vagyok, de nem vagyok odavaló. Én megbékéltem ezzel, de ugy látszik sokan képtelenek beletörödni,és ezt a "hülye k*csög anorex" modell lányokon vezetik le.

2010. aug. 8. 17:35
 35/38 anonim ***** válasza:
senki nem mondta, hogy hülye köcsög anorex, én tisztában vagyok a betegség mibenlétével. De, akkor miért halnak meg modellek az éhezésben? Két brazil testvérpár, egy férfi modell, egy spanyol, így kapásból.
2010. aug. 8. 21:49
 36/38 anonim ***** válasza:
21:49 És hány civil ember hal meg anorexiában azért, mert modell akar lenni, és képtelen beismerni, hogy nem való oda? Amikor ilyenekről hallunk, akkor egyből az jön le, hogy ez mind a hülye modellek hibája, akik ennyire soványak.
2010. aug. 9. 09:47
 37/38 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van dögöljenek a nem modell alkatúak. köszönjük.
2010. aug. 9. 21:47
 38/38 anonim ***** válasza:
21:47 Nyilván nem olvastad el az előző válaszomat.Én sem vagyok modell-alkat, egyszerűen csak reálisan látom magam.
2010. aug. 10. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!