Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a duci modellekről?

Mit gondoltok a duci modellekről?

Figyelt kérdés
A tegnapi Fókusz riport miatt jutott ez eszembe. Szerintem ne modellkedjenek, a mostani magas, vékony lányok jobbak. Van aki eleve nem tud hízni (mint pl. én) szóval nem értem miért akarják kitúrni a mostani modelleket...
2010. aug. 7. 12:23
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%
12:39 es vagyok egyetértek veled mondjuk egy duci csaj [link] is szerepelhet a központba akár hajfestékreklámba akár modelkedésben de egy ilyen: [link] furcsa lenne meg szegényt kicukkolná a világból a média...
2010. aug. 7. 12:58
 12/38 anonim ***** válasza:
63%

ma 12:57

És egy duciknak készült ruha kollekciót az anorexiás modellek hogy mutassanak be? Lógna rajtuk!!!!

2010. aug. 7. 13:01
 13/38 anonim ***** válasza:

12:57 es szerintem igazad van ... ha valaki modell szeretne lenni közdjön érte elvégre ez egy olyan szakma ahol sok az elutasítás vagy meglázás . Aki még arra sem veszi a fáratságot hogy 1-2 kilótól megszabaduljon az mit vár?:/

De mondom nem itélem el őket nagyon sok szép nő van köztük de ez egy szakma ahol elkell adni a cuccokat . esetleg egyszerű modellnek elmene de egy kövér nőből sose lenne akkora szupersztar mint giselle büdchen...

2010. aug. 7. 13:01
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

szerintem ez egy igazi modelltest: [link] minden jóláll rajta és eltudja adni és sikeres

szerintem ez nagyon csúnya midnen ruha csak ugy lóg rajtuk : [link]

ők is modelkedhetnek hobbyból de szerintem nemlennének sikeresek [link]

2010. aug. 7. 13:07
 15/38 anonim ***** válasza:
62%

"És egy duciknak készült ruha kollekciót az anorexiás modellek hogy mutassanak be? Lógna rajtuk!!!!"

1, A modellek többsége nem anorexiás, alkatilag ilyenek.Ha a kövéreket nem hivja senkisem zsirdisznőnak, akkor adjuk meg a tisztelete a vékony lányoknak is.

2, A kifutón szereplő modelek, általában nem hétközapi ruhákat mutatnak be, sokkal inkább koktélruhát, estélyit stb. Ezek a ruhák nem egy hétköznapi embernek készülnek, hanem sztárocskáknek vagy gazdagoknak.Lehet hogy tévedek, de sztem te sem hordassz Guccit, vagy D&G-át.

2010. aug. 7. 13:20
 16/38 anonim ***** válasza:
76%

Ja elég vicces lenne ha 10 év múlva csak a ducik lehetnének modellek és a modelleknek már arra kellene figyelniük nehogy foggyanak egy picit is mert akkor nemlesznek sikeresek.

Jó ez így ahogy van...Követelmények vannak és aki nembírkozik meg vele ne csinálja...

2010. aug. 7. 13:27
 17/38 anonim ***** válasza:
Meg rendezzünk ezentúl Ducolimát ahol a ducik is részt vehetnek hogy ők is versenyezhessenek és bírják a tempót és ennyi erővel ne csak az izmos kisportolt sportolok versenyezhessenek...-.-
2010. aug. 7. 13:30
 18/38 anonim ***** válasza:
Ducolimpiát*
2010. aug. 7. 13:31
 19/38 anonim ***** válasza:
78%

ma 13:20

Részben igazad van. Tényleg nem mindegyik modell anorexiás, de sajnos elég sok az. Mondjuk nekem Heidi Klum a favorit a modellek közt. Irigylem az alakját. De a modellkedés nem csak a kifutóról szól mert pl vannak fotómodellek is akik pl katalógusokban szerepelnek. Meg nem csak a Gucci és hasonló hatalmas divatházak rendeznek divatbemutatót max ezeket nem közvetíti a fashion tv. Én akkor is azt mondom KELLENEK duci modellek!!!! (Nem hájas zsírdisznókra gondolok!)

2010. aug. 7. 13:36
 20/38 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem igenis szükség van rájuk. Ahogy a roma, a kínai, a fekete és a kerekesszékes modellekre is.

A divat arról kéne hogy szóljon, hogy az adottságaidból a legjobbat kihozd. Egy méretre szabott sablonizált nőre nem nagy kunszt szép ruhát tervezni. Új formák, alkatok, új kihívások.

Elvégre is a divat minden nőnek szól, nem csak a piszkafáknak.

Igenis, más áll jól egy plus size modellnek mint egy 40 kilósnak. Ha egy tervező elég kreatív, tud egy kerekesszékesnek is csinos, korszakalkotó ruhát csinálni. Igény van rá, hogy a minden nő kapjon profi divat tanácsokat. Ternészetesen a 40 kilósakra is szükség van, mert vannak olyan nők is, de képviselni kell mindenkit.

Szerintem a nőkre szabjuk a ruhát és ne a nőket a ruhákhoz.

2010. aug. 7. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!