Mit gondoltok a duci modellekről?
ma 12:57
És egy duciknak készült ruha kollekciót az anorexiás modellek hogy mutassanak be? Lógna rajtuk!!!!
12:57 es szerintem igazad van ... ha valaki modell szeretne lenni közdjön érte elvégre ez egy olyan szakma ahol sok az elutasítás vagy meglázás . Aki még arra sem veszi a fáratságot hogy 1-2 kilótól megszabaduljon az mit vár?:/
De mondom nem itélem el őket nagyon sok szép nő van köztük de ez egy szakma ahol elkell adni a cuccokat . esetleg egyszerű modellnek elmene de egy kövér nőből sose lenne akkora szupersztar mint giselle büdchen...
"És egy duciknak készült ruha kollekciót az anorexiás modellek hogy mutassanak be? Lógna rajtuk!!!!"
1, A modellek többsége nem anorexiás, alkatilag ilyenek.Ha a kövéreket nem hivja senkisem zsirdisznőnak, akkor adjuk meg a tisztelete a vékony lányoknak is.
2, A kifutón szereplő modelek, általában nem hétközapi ruhákat mutatnak be, sokkal inkább koktélruhát, estélyit stb. Ezek a ruhák nem egy hétköznapi embernek készülnek, hanem sztárocskáknek vagy gazdagoknak.Lehet hogy tévedek, de sztem te sem hordassz Guccit, vagy D&G-át.
Ja elég vicces lenne ha 10 év múlva csak a ducik lehetnének modellek és a modelleknek már arra kellene figyelniük nehogy foggyanak egy picit is mert akkor nemlesznek sikeresek.
Jó ez így ahogy van...Követelmények vannak és aki nembírkozik meg vele ne csinálja...
ma 13:20
Részben igazad van. Tényleg nem mindegyik modell anorexiás, de sajnos elég sok az. Mondjuk nekem Heidi Klum a favorit a modellek közt. Irigylem az alakját. De a modellkedés nem csak a kifutóról szól mert pl vannak fotómodellek is akik pl katalógusokban szerepelnek. Meg nem csak a Gucci és hasonló hatalmas divatházak rendeznek divatbemutatót max ezeket nem közvetíti a fashion tv. Én akkor is azt mondom KELLENEK duci modellek!!!! (Nem hájas zsírdisznókra gondolok!)
Szerintem igenis szükség van rájuk. Ahogy a roma, a kínai, a fekete és a kerekesszékes modellekre is.
A divat arról kéne hogy szóljon, hogy az adottságaidból a legjobbat kihozd. Egy méretre szabott sablonizált nőre nem nagy kunszt szép ruhát tervezni. Új formák, alkatok, új kihívások.
Elvégre is a divat minden nőnek szól, nem csak a piszkafáknak.
Igenis, más áll jól egy plus size modellnek mint egy 40 kilósnak. Ha egy tervező elég kreatív, tud egy kerekesszékesnek is csinos, korszakalkotó ruhát csinálni. Igény van rá, hogy a minden nő kapjon profi divat tanácsokat. Ternészetesen a 40 kilósakra is szükség van, mert vannak olyan nők is, de képviselni kell mindenkit.
Szerintem a nőkre szabjuk a ruhát és ne a nőket a ruhákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!