Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a duci modellekről?

Mit gondoltok a duci modellekről?

Figyelt kérdés
A tegnapi Fókusz riport miatt jutott ez eszembe. Szerintem ne modellkedjenek, a mostani magas, vékony lányok jobbak. Van aki eleve nem tud hízni (mint pl. én) szóval nem értem miért akarják kitúrni a mostani modelleket...
2010. aug. 7. 12:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

13:36

Épp ez az.A nagy világmárkák azért alkalmaznak vékony modelleket, mert azokat a ruhákat gazdagoknak tervezik.

Egy olyan magazin, ami egy átlag magyar emberhez is eljut, igenis alkalmaz ducimodelleket.:

[link]

De ezekből a modellekből SOHA nem lesz egy Heidi Klum, és ez igy van jól.

2010. aug. 7. 13:42
 22/38 anonim ***** válasza:
53%

A tervezők gyávák. Az, hogy csak egyfajta alkatra hajlandóak tervezni azt feltételezi, hogy nem elég kreatívak. A fodrászok se mondhatják azt hogy ők csak és kizárólag szőke hajat vágnak mert, hogy az az "ideális".

Tessék megbírkózni az igazi kihívással vagy lehet menni varrónőnek Mucsaröcsögére ha nem elég kreatív.

2010. aug. 7. 13:50
 23/38 anonim ***** válasza:
52%
van aki meg nem tud fogyni. Azért mert duci még nem kell ,hogy kimaradjon dolgokból.
2010. aug. 7. 14:06
 24/38 anonim ***** válasza:
47%
én 160 cm magas vok ! Akkor legyen belőlem profi kosaras..uggyan már...hobbyból jó néha de hogy ezlegyen a szakmám...
2010. aug. 7. 14:10
 25/38 anonim ***** válasza:
50%

most nem azért, de ha egy tervező egy ducibb lányra álmod meg egy ruhát, mert neki az tetszik, akkor olyan modellt alkalmaz...ha te meg 30 kilós kaszáspók vagy, akkor nem veszed meg...ennyi

a szépség szubjektív...a modellek meg legtöbbször nem ezt közvetítik...na, ez itt a hülyeség

2010. aug. 7. 14:58
 26/38 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a vékony lányokat, és szerintem szebb egy nagyon vékony lány, mint egy nagyon kövér...
2010. aug. 7. 16:03
 27/38 anonim ***** válasza:

"van aki meg nem tud fogyni. Azért mert duci még nem kell ,hogy kimaradjon dolgokból."

Valaki nem tud megnőni.Akkor az miért maradjon ki kosarazásból?

2010. aug. 7. 16:55
 28/38 anonim ***** válasza:
38%

"A modellek többsége nem anorexiás, alkatilag ilyenek.Ha a kövéreket nem hivja senkisem zsirdisznőnak, akkor adjuk meg a tisztelete a vékony lányoknak is. "

De, drágám, a modellek nagy része anorxiás. Vannak hivatalos stasztikáid? Nincs, nagyon ügyes vagy, neked nincs. De én tisztában vagyok azzal, mennyien szenvednek ebben a betegségben, főleg a modellszakmán belül.

És tudod, épp ez a baj, hogy a vékony lányok nem adják meg a tiszteletet. Tapasztalat. Régen duci voltam, a vékonyak mindig lenéztek, a hátam mögött röhögtek, mert egy kicsit vastagabb combom volt. Most 49 kg vagyok, és no lám, szóba állnak velem a vékonyak...

2010. aug. 7. 17:07
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

egyébként meg a legtöbb modellen nem is állnak jól bizonyos fazonok...elfog a röhögés egy-egy elől kivágott felsőt hordó vékony lány láttán...mégis mit mutogat a kis hülye?

én is vékony vagyok, nem is hordok akármit...

2010. aug. 7. 21:07
 30/38 anonim ***** válasza:
17:07 Gondolom neked sincsenek statisztikáid.Az meg, hogy nem vagy elégedett magaddal, azt ne a vékony lányokon verd le.. Nehéz elhinni, hogy vannak alkatilag ilyen emberek, mig másoknak(mint pl. neked)szedvedni kell érte. De ez van..
2010. aug. 8. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!