Mit gondoltok a duci modellekről?
Szerintem ha valaki kövér alacson mondjuk 80kg és 160 cm az ne modelkedjen persze attól még lehet nagyon kedves aranyos vicces kivánatos csaj. De nemtudom hogyan tudná eladni a termékeket. Pl egy fürdőruhát vagy egy szexy kivágott partiruhát. Szerintem aki duci alacsony mondjuk olyan 60 kg 160 cm azmég elmegy lehet nagyon aranyo pörgös és szexy hogy pici és jó "kerek" ezek nekem még tetszenek.
A rendes alkatúak tetszenek a legjobban mertha ránézek és egy szexy jó ruhába van egyből azon gondolkodok hogy wáá nekem is kell ilyen ruha mégha nemis vagyok olyan mint ők.
Az anorexiások akiknek a csontjaik kintvannak és alig bicegnek ki mogorva képpel a kifuton azok nagyon csúnyák szerintem mindig azt várom mikor dől ki....
De ez az én véleményem:) További szépnapot
a férfiaknak a husis nők jönnek be.. de nem hiszem h azok akik pl voltak a fókuszba. am én is ezzel a véleménnyel vagyok.. és ugyanúgy vékony.. (nem hízok.. :S )
am.. gondoljatok bele..milyen "jól" nézhet ki egy mollett nő egy miniszoknyában és kivágott felsőben...-.-
12:40 vagyok :D Igen.. az szerintem is undorító, és én is előnyben részesítem a vékonyakat./ 47 kg vagyok és én sem tudok hízni már 3 éve. /
De én nem is azt mondtam, hogy miniszoknyát vagy p*csagatyát vegyenek fel :D Vicces látvány lenne... De a hosszú nadrágokat és hosszú újjú felsőket és cipőket lehetne velük reklámoztatni.
Én azt nem értem, hogy miért beszéltek "igazi" modellalkatról? Ja persze, titeket is már elkapott a gépszíj, hogy csak 1 féle nő lehet szép, aki 180 centi 40 kilo :) Csak belétek sulykolták, hogy a nagy könyv alapján van megírva minden. Olyan ez mint a divat, amit pár hülye talál ki minden évben... Ha valami divatmagazin vezetője a címlapra kirakatja, hogy a nagy nyári sláger a szőrös hónalj akkor mindenkinek az lesz mert most az a "divat"... Nem hiszem, hogy duci modellekkel sok sikere lenne a boltoknak, de nekem ezzel se fognak eladni semmit:
Baromság, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt.Vannak olyan szakmák, ahol igenis vannak követelmények(modellek esetében a magassság és a vékony testalkat).Sokan azt mondeják, hogy távol áll a modellalkat a valódi, hétköznapi alkattól, ezért van szükség a ducimodellekre.Na és? Ez olyan, mintha megszavaznák, hogy mostantol az alacsony emberek is mehessenek versenyszerűen kosárlabdázni, vegyék lejebb 30 centivel a palánkot mert az alacsonyaknak is meg kell adni az esélyt, elvégre a 200 centis magasság is távol áll a hétköznapitól. Vagy csináljanak nagyobb versenyautókat, mert a magas emberek is szeretnének autóverenyzők lenni..
Szóval mindenki legyen abban jó amiben tud, és nincs szükség változtatásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!