Miért olyan népszerűek az obag táskák?
Ez jó kérdés, és már én is feltettem magamnak, mert nekem egyáltalán nem tetszenek és nem is értem, hogy miért ilyen népszerű.
Biztos jó a marketingje.
Abban biztos vagyok, hogy hype nélkül is lenne célközönsége azok közében, akik szeretik a változatosan párosítható minimalista formatervezést.
Én személy szerint nem tartozom ebbe a csoportba, soha nem értettem, mi olyan jó egy gumiszatyorban, - bár az oldalukon elég érdekes kombinációkat lehet létrehozni, továbbá legalább nem ázik el könnyen a tartalma.
Viszont egyértemű, hogy a legtöbben, - főleg a 14-17 évesek - csak divatból hordják, ami elég visszataszító, - beszéljünk bármiről.
Nekem nem tetszik, de a válaszokra kíváncsi vagyok.
Minőségre lehet, hogy jó, meg minimalista, de az a pici fogantyú egy nagy szatyorhoz, nagyon nem esztétikus, se nem praktikus vinni mint egy bőröndöt.
Divat, ugyanúgy mint pl.a Fajällräven táskák. Nem olyan nagyon luxus kategória, mint mondjuk a Michael Kors, de azért van egy neve, mindenki tudja kb. mi az, könnyen felismerhető. Olyan, mint egy Adidas vagy egy Nike cipő, a középosztály simán megengedheti magának, de mégis látszik, hogy valami "márka" van rajtuk.
A párosíthatóságuk meg a nagyobb méretük nekem is tetszik, de azt viccesnek találom, hogy egy nyomorult gumi táskáért kérnek el ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!