Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért olyan népszerűek az...

Miért olyan népszerűek az obag táskák?

Figyelt kérdés
Úton-útfélen látom hogy árulják/keresik de nem értem mitől olyan népszerű. Mégis mi az a plusz amit ezek a táskák nyújtani tudnak?

2020. júl. 13. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Divat. Csomo hulyeseg volt mar divat minden kulonosebb ok nelkul.
2020. júl. 13. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én (laikus férfiként) úgy értem hogy sok kialakítású és méretű táska és fogantyú van hozzá és ezeket szabadon lehet saját szád íze szerint párosítani.
2020. júl. 13. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés, és már én is feltettem magamnak, mert nekem egyáltalán nem tetszenek és nem is értem, hogy miért ilyen népszerű.

Biztos jó a marketingje.

2020. júl. 13. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Abban biztos vagyok, hogy hype nélkül is lenne célközönsége azok közében, akik szeretik a változatosan párosítható minimalista formatervezést.

Én személy szerint nem tartozom ebbe a csoportba, soha nem értettem, mi olyan jó egy gumiszatyorban, - bár az oldalukon elég érdekes kombinációkat lehet létrehozni, továbbá legalább nem ázik el könnyen a tartalma.

Viszont egyértemű, hogy a legtöbben, - főleg a 14-17 évesek - csak divatból hordják, ami elég visszataszító, - beszéljünk bármiről.

2020. júl. 13. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik, de a válaszokra kíváncsi vagyok.

Minőségre lehet, hogy jó, meg minimalista, de az a pici fogantyú egy nagy szatyorhoz, nagyon nem esztétikus, se nem praktikus vinni mint egy bőröndöt.

2020. júl. 13. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
85%

Divat, ugyanúgy mint pl.a Fajällräven táskák. Nem olyan nagyon luxus kategória, mint mondjuk a Michael Kors, de azért van egy neve, mindenki tudja kb. mi az, könnyen felismerhető. Olyan, mint egy Adidas vagy egy Nike cipő, a középosztály simán megengedheti magának, de mégis látszik, hogy valami "márka" van rajtuk.

A párosíthatóságuk meg a nagyobb méretük nekem is tetszik, de azt viccesnek találom, hogy egy nyomorult gumi táskáért kérnek el ennyit.

2020. júl. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!