Szerintetek miért olyan népszerűek az Obag táskák?
Figyelt kérdés
Az, hogy hamisítvány vagy eredeti, az mindegy szerintem a kérdés szempontjából. De mit szeretnek rajta annyira?2016. aug. 4. 10:23
2/5 anonim válasza:
Nekem se tetszik,szerintem gagyi kínais hatásuk van,főleg ha egy alkalmibb ruhához viselik,talán egy vásárlásiig okés,ha nem "színes" valami fekete vagy bézs vagy fehér.
Ja nem,nálam még akkor sem!
3/5 anonim válasza:
Nekem van és imádom. Eredeti van természetesen.
Lehet akkor izlesficamom van. Sebaj 😊😁😂
4/5 anonim válasza:
Mert most ez a divat.Lehet hogy akiknek van azoknak sem tetszik csak mivel mindenkinek ilyem van nekik is kell.És nem irigységből írom,megvehetném én is magamnak de komolyan semmihez nem illik.
5/5 anonim válasza:
Ugyan azért,amiért anno mindenki converse táskát és dorkót hordott.Mert valaki eldöntötte,hogy menő.12-14éves koromban lett volna divat,öltem volna egy Obagért.De most teljesen tömeg cuccnak gondolom,nem eredeti.Nem azt mondom,hogy ízlés ficamos az,aki hordja... de annyival sokkal szebb és nőiesebb táska létezik... Nem tudom,hová tegyem.Persze nem ítélem el azt aki hordja.Legalább több táska marad nekem a boltokba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!